LG predstavlja novu mašinu za sudove na CES sajmu

LG_masina za sudove_LDT8786ST_Fotografija_2

Kompanija LG Electronics (LG) predstaviće svoju unapređenu mašinu za sudove na Međunarodnom sajmu potrošačke elektronike (CES) 2016. Novi model LDT8786ST, poseduje TrueSteam i MultiMotion tehnologije koje omogućavaju temeljno pranje sudova, dok su mrlje od vode stvar prošlosti.

 

Jedinstvena TrueSteam tehnologija kompanije LG, omogućava pranje sudova uz pomoć pare visoke temperature, čime se otklanjaju čak i najuporniji ostaci hrane kao što su zagoreli sir, masnoća, otisak karmina na staklenoj čaši ili tvrdoglavi otisci prstiju. Još jedna vrhunska karakteristika LDT8786ST modela, MultiMotion tehnologija koristi inovativnu brizgaljku, koja kombinuje tehniku kružnog čišćenja sa moćnom dvosmernom vodenom prskalicom koja ispušta vodu u svim pravcima čineći sudove blistavo čistim bez obzira na njihov oblik. MultiMotion tehnologija takođe štedi vreme, s obzirom da pun ciklus pranja traje samo 59 minuta.

 

Uz pomoć Inverter Direct Drive motora, ovaj model će pružati korisnicima moćno čišćenje sudova u trajanju od čak 10 godina. Inverter Direct Drive motor pruža jedinstvenu dual zone opciju koja podešava intenzitet vodenih prskalica, omogućavajući ujedno nežno pranje osetljivog stakla, ali i zaprljanih lonaca i šerpi. Najnovija mašina za sudove kompanije LG je takođe opremljena EasyRack™ Plus funkcijom koja omogućava više prostora, idealnog za velike i neobično oblikovane činije i lonce. Sve tri police unutar mašine su posebno dizajnirane za različite tipove sudova: donja polica za tanjire, činije, šerpe i lonce; gornja polica za čaše; treća polica za posuđe i kuhinjski pribor. Jednim dodirom, visina gornje police može se lako podesiti kako bi se napravio prostor za veći pribor, kao što su špatule, mutilice ili pribor za salatu.

Pročitajte i tekst:  Kingstonova enkriptovana IronKey D300 serija uređaja od sada ima NATO sertifikat sigurnosti

 

Smart funkcije pružaju mogućnost korisnicima da preuzimaju određene cikluse pranja sa LG sajta, i obaveštavaju ih kada bi mašinu trebalo očistiti. Mašina za sudove poseduje Smart Diagnosis™ funkciju kako bi se mehanički kvarovi rešili putem korisničkog servisa, smanjujući troškove dolaska majstora.

 

Model LDT8786ST poseduje elegantno kućište od nerđajućeg čelika, a biće dostupan i u crnoj boji što će kuhinji pružiti moderan, minimalistički izgled, upotpunjen mikro LED ekranom koji je potpuno nevidljiv kada je mašina za sudove isključena.

 

„Otišli smo daleko kako bismo razvili mašinu za sudove koja će pružiti korisnicima kvalitet koji očekuju od uređaja kompanije kao što je LG. Sa LDT8786ST modelom, korisnici mogu biti sigurni da je njihovo najfinije posuđe u sigurnim rukama. Ovu vrstu odgovornosti ne preuzimamo tako lako, i to je upravo razlog zbog kojeg je kompanija LG globalni lider u kategoriji kućnih aparata,“ izjavio je Seong-Jin Jo, predsednik i izvršni direktor kompanije LG Electronics Home Appliance & Air Solution.

 

Nova LG LDT8786ST mašina za sudove biće prikazana na CES sajmu od 6-9. januara u na štandu kompanije LG (Las Vegas Convention Center, Central Hall # 8204).