LG roboti biće atrakcija ovogodišnjeg CES sajma

Kompanija LG Electronics će na Međunarodnom sajmu potrošačke elektronike, CES 2017, u Las Vegasu pretpremijerno predstaviti svoju unapređenu liniju robota i svojih inovacija iz oblasti veštačke inteligencije. Uz moćnu analitičku snagu obrade, LG linija robota moći će da upravlja u složenim okruženjima i otkrije najefikasnije načine da ispuni kompleksne zadatke, čineći život korisnika lakšim.

lg-robot-usisivac_fotografija-2

Inovacije koje su već primenjene na LG HOM-BOT automatskom usisivaču, po prvi put će biti iskorišćene i na uređajima koji ne služe isključivo za čišćenje. Tehnologija veštačke inteligencije omogućiće ovim pametnim aparatima da funkcionišu u kući, ali i na otvorenom:

  • LG Hub Robot kreiran je za kućnu upotrebu i služi kao pametna kućna kapija, ali i kao lični asistent svojih korisnika.
  • Drugi robot koji će doživeti pretpremijeru na sajmu CES 2017 demonstriraće svoje mogućnosti održavanja dvorišta i bašte.
  • Linija robota uključiće i modele dizajnirane za komercijalnu upotrebu na javnim mestima, kao što su aerodromi i hoteli, kako bi putnicima pružili bolje iskustvo.

Nova kolekcija robota kompanije LG biće izložena na LG štandu (Las Vegas Convention Center Booth #11100, Central Hall).

Pročitajte i tekst:  Beats Powerbeats³ Wireless – ultimativne sportske slušalice!