Lionel Messi novi HUAWEI ambasador

Huawei, vodeći svetski proizvođač ICT i telekomunikacionih rešenja, predstavio je svog novog globalnog ambasadora – Lionela Messi-ja. Partnerstvo s Messijem oslikava nameru Huawei-a da se kroz saradnju sa vrhunskim profesionalcima i brendovima, a sa kojima deli zajedničke vrednosti, još više približi ljudima širom sveta.

Izazovi stavljaju na test našu želju za postizanjem onoga što volimo i čemu stremimo. Do mesta broj jedan stiže se uz konstantni rast, borbu i predanost poslu koji radite. Oni koji to shvataju su oni koji uvek nastoje da budu bolji, i ne zaustavljaju se kad ostvare uspeh. Iz tog razloga su Lionel Messi i Huawei savršeni par, saopšteno je iz kompanije Huawei.

messi huaweiLionel Messi pomoći će našem brendu da ohrabri ljude širom sveta da se fokusiraju na cilj, istraju i pomeraju granice; da streme velikim snovima. Ovu poruku želimo da prenesemo ljudima u Evropi, Aziji i Južnoj Americi zemljama kojima je Huawei posebno predan. Cenimo put koji smo morali da pređemo kako bismo došli na poziciju na kojoj se danas nalazimo, kao i svaki novi izazov kojim dokazujemo našu predanost pomeranju granica.” izjavio je Kevin Ho, predsednik proizvodne linije Handset Huawei Consumer BG.

Messi-jeva profesionalna i privatna priča su upravo ono što želimo da poručimo ljudima širom sveta. Lionel i njegova porodica učinili su sve što su mogli, uključujući napuštanje domovine, kako bi povezali Lionel-ov život s njegovim aspiracijama i snom da ostvari vrhunsku sportsku karijeru.

Pročitajte i tekst:  HUAWEI osvojio 16 nagrada na sajmu MWC 2017 u Barseloni

Srećni smo što imamo priliku da sarađujemo sa osobom koja je inspiracija fanovima cele planete i sportskom legendom koja je dokaz da se uz istrajnost i predan rad svi snovi ostvaruju. Messi je čovek koji deli iste vrednosti kao Huawei i koji uvek traži nove izazove i pomera granice perfekcije”, rekao je Tyrone Liu, predsednik Uprave Huawei Consumer Business Group za Južnu Ameriku.

Huawei veruje da je sport odličan način kojim ljudi obogaćuju svoj život i otuda predanost sportu generalno, a posebno fudbalu. U poslednjih nekoliko godina, Huawei je investirao u nekoliko fudbalera– među njima su klubovi América, Santa Fe, Sporting Cristal, Arsenal, Atlético de Madrid i AC Milan. Neke od fudbalskih legendi koje podržava Huawei su Robert Lewandowski, ambasador Huawei-a u srednjoj i istočnoj Europi i nordijskoj regiji, kao i Alexis Sánchez, ambasador kompanije u Čileu. A sad im se pridružuje i Lionel Messi.

Lionel Messi kazao je:

Svako treba da se bori za ostvarenje svojih snova. Potrebno je žrtvovati sve i uvek stremiti postizanju velikih stvari u životu. Dan kad više nećete imati mesta za napredak, dan je kad treba da počnete da tražite nove izazove.”

Vođen strašću za inovacijom i predanošću izvrsnosti, Huawei trenutno zauzima treće mesto među proizvođačima pametnih telefona u svetu. Vrhunske performanse i dizajn flagship modela, poput Mate, P ili G serije, učinile su Huawei uređaje jednim od najomiljenijih mobilnih uređaja u kategoriji premium telefona širom sveta. Mate 8 je posebno kreiran za poslovne ljude koji traže novi stil. Od zvaničnog predstavljanja u novembru 2015.godine, Huawei je isporučio oko 3 miliona Mate 8 uređaja korisnicima širom sveta.

Pročitajte i tekst:  EKSKLUZIVNO - "Motorola moto g9 play" stiže u Srbiju i to po više nego pristupačnoj ceni