Logitech G predstavlja novu Prodigy seriju

Logitech je danas predstavio Prodigy seriju gaming uređaja, koja je dizajnirana kako bi poboljšala način na koji igrate. Nova serija uključuje dva miša, tastaturu i slušalice, od kojih svi dele osobine tehnologije visokih performansi, izuzetnu udobnost, elegantan i moderan dizajn.

„Volimo da stvaramo proizvode za strastvene gejmere i nikada nećemo odustati”, rekao je Ujesh Desai, potpredsednik i generalni menadžer za Logitech G proizvode. “Ekspanzijom igre u svim generacijskim grupama i na svim nivoima znali smo da je potrebno nešto više. Naša nova serija Logitech G Prodigy pruža svim gejmerima pristup našoj najboljoj tehnologiji. To je ekskluzivna gaming oprema za svakog.”

Logitech G Prodigy serija uključuje Logitech G403 Prodigy Gaming Mouse, Logitech G403 Prodigy Wireless Gaming Mouse, Logitech G213 Prodigy RGB Gaming Keyboard i Logitech G231 Prodigy Headset.

logitech prodigy serija

Logitech G403 Prodigy Gaming miš

Miš G403 Prodigy Gaming i bežični miš G403 Prodigy Gaming osiguravaju dugotrajnu udobnost zahvaljujući svom jednostavnom, ergonomskom dizajnu. Gumeni tasteri na levoj i desnoj strani pružaju dodatnu kontrolu, a ako više volite miša veće težine moguće ga je otežati s dodatnih 10g tegića.

Oba miša su osam puta brža od standardnih miševa, što znači da je njihova reakcija gotovo trenutna. Svaki miš ima napredan sistem za zatezanje koji pomaže da se leva i desna tipka miša pripreme za klik, redukujući snagu potrebnu za isti i osiguravajući izuzetan odaziv. Ovi miševi opremljeni su senzorom PMW3366 – najnaprednijim gaming senzorom na svetu, koji je prvi izbor eSports profesionalaca širom sveta. Izuzetno precizan i izdržljiv senzor PMW3366 omogućava vam brže reakcije i preciznije ciljanje. Miševi se mogu koristiti bez dodatnog podešavanja ili ih možete u potpunosti konfigurisati kako biste prilagodili rasvetu, tastere i DPI postavke. Naime, miš G403 Prodigy Wireless Gaming energetski je i tehnološki opremljen kao i nagrađivani Logitech G900 Chaos Spectrum. Visoko optimizovana 2.4GHz bežična konekcija ima odaziv od 1ms za fantastični odgovor koji nadilazi konkurentna rešenja uključujući i ona bežična.

Pročitajte i tekst:  #OstaniKodKuće i istraži više - Huawei nudi produženu garanciju za sve svoje uređaje

Logitech G213 Prodigy RGB Gaming tastatura

Dizajnirana za gejmere svih nivoa igre, tastatura G213 Prodigy elegantnog je dizajna, zaobljenih rubova, izdržljiva i otporna na prolivanje tečnosti. Integrisano odmorište za ruke i podesive nožice omogućavaju podešavanje kako bi sve savršeno funkcioniralo tokom dugotrajnog igranja.

G213 Prodigy tastatura napravljena je posebno za gejmere i donosi najbolje od taktilnih performansi. Svaka tastatura podešena je da isporuči ultra-brze povratne informacije koje su do četiri puta brže od standardnih tastatura. Osim toga, njena „anti-ghosting gaming“ matrica podešena je za optimalnu izvedbu tako da imate sve pod kontrolom kada istovremeno pritiskate više tastera.

Tastatura G213 Prodigy donosi pet RGB zona osvetljenja, koje se mogu personalizovati iz spektra do 16,8 miliona boja. Promenite boje kako biste uskladili svoje postavke određene igre, postavke ekrana i sinhronizujte svetlosne efekte s ostalim Logitech G uređajima uz pomoć Logitech Gaming Software-a (LGS). Minimalno propuštanje svetlosti oko svakog tastera znači više svetla koje prolazi kroz same tastere kako biste ih lakše uočili u mraku.

Uz to, namenske kontrole omogućavaju igranje, zaustavljanje igre, preskakanje ili podešavanje zvuka samo dodirom na taster, bez isključivanja iz igre.

Logitech G231 Prodigy Gaming slušalice

Koristeći neodimijumske zvučničke jedinice prečnika 40mm, slušalice G231 Prodigy Gaming daju visoko kvalitetan stereo zvuk koji vas drži uronjene u vaš PC ili konzolu od početka do kraja. Slušalice za uši prekrive su pažljivo odabranom tkaninom namenjenom za sportske performanse kako bi bile udobne čak i nakon dugotrajnog korišćenja. Sunđeraste navlake se jednostavno održavaju i skidaju sa slušalica.

Pročitajte i tekst:  Nova serija Philipsovih monitora za profesionalne korisnike

Jednostrani nosač mikrofona koji omogućuje kristalno čist zvuk postavljen je tako da jednostavno prikupi samo zvuk glasa, osiguravajući tako da vas čuju jasno i glasno. Kada nije u upotrebi mikrofon se može zaklopiti nazad u slušalicu. Integrisane audio kontrole za podešavanje glasnoće zvuka i isključivanje mikrofona lako su dohvatljive na priključnom kablu.

Cene i dostupnost

Logitech G403 Prodigy Gaming miš, Logitech G213 Prodigy RGB Gaming tastatura and Logitech G231 Prodigy Gaming slušalice, očekuju se u prodaji u septembru. G403 Prodigy Gaming miš po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 69.99 evra, Logitech G213 RGB Gaming tastatura po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 79.99 evra  i Logitech G231 Gaming slušalice po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 59.99 evra. Logitech G403 Prodigy Gaming bežični miš biće dostupan po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 119 evra.