Logitech M720 Triathlon Multi-Device miš

Logitech je predstavio svestrani Logitech M720 Triathlon Multi-Device Mouse, dizajniran kako bi ljudi bili produktivniji i jednostavnije koristili više ekrana i operativnih sistema. Miš se može upariti s maksimalno tri uređaja i omogućava prebacivanje između njih jednostavnim dodirom na taster. Kompatibilan je s Windows, Mac OS, Chrome OS, Android i Linux platformama.

logitech m720

Logitech M720 Triathlon Multi-Device miš

Zahvaljujući Easy-Switch tehnologiji, M720 Triathlon može neprimetno da se prebacuje između tri uređaja samo pritiskom na taster. S dvostrukom povezivošću, miš ovih svojstava može se povezati Logitech Unifying prijemnikom ili Bluetooth Smart bežičnom tehnologijom. S iznadrposečnom brzinom scroll točkića bukvalno “letite” kroz dokumente, a kvalitet izrade garantuje trajnost i do 10 miliona klikova. Logitech Options software omogućava vam da prilagodite svoje iskustvo Windows ili Mac OS X potrebama. Uz to, M720 Triathlon miš povećao je uštedu energije, te sad može da radi dve godine na jednoj AA bateriji.

Cena i dostupnost

M720 Triathlon miš biće zvanično promovisan na IFA 2016 sajmu u Berlinu, a u prodaji se očekuje tokom septembra, po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 69.99 evra.

Pročitajte i tekst:  Ovo su tri načina kako možete da napunite Huawei FreeBuds 3 bežične slušalice