Logitech predstavio prvi bežični sistem punjenja – POWERPLAY

Nakon više od četiri godine istraživanja i razvoja, Logitech G, brend Logitecha predstavio je nove tehnologije koje san o bežičnom gejmingu visokih performansi pretvaraju u stvarnost.

LogitechG POWERPLAY je prvi svetski bežični sistem punjenja gejmerskih miševa koji osigurava kontinuirano punjenje za vreme igre i dok odmarate. Druga inovacija odnosi se na Logitech G LIGHTSPEED tehnologiju, odnosno, optimizaciju sistema koji se temelji na decenijama bežičnog iskustva koje osigurava nenadmašivu povezivost.

Kompatibilan s POWERPLAY bežičnim sistemom punjenja, Logitech G predstavio je i dva nova gejming miša, novi Logitech G903 LIGHTSPEED Wireless Gaming Mouse i Logitech G703 LIGHTSPEED Wireless Gaming Mouse.

„Decenijama smo pioniri u razvoju bežičnog gejminga, a naše nove POWERPLAY i LIGHTSPEED bežične tehnologije nastavljaju da dominiraju,” rekao je Ujesh Desai, potpredsednik i generalni menadžer kompanije Logitech G. „Pomoću POWERPLAY-a i LIGHTSPEED-a s novim G903 i G703 miševima dobijate nenadmašnu preciznost i beskonačno bežično igranje, što gejmerima pruža neuporedivo iskustvo.”

Logitech G LIGHTSPEED bežična tehnologija

Proverena od gejming entuzijasta i esport profesionalaca širom sveta, LIGHTSPEED bežična tehnologija pravi razliku između pobednika i gubitnika. Uz brzinu odaziva od jedne milisekunde LIGHTSPEED donosi takmičarsku brzinu konkurentniju od mnogih žičanih gejming miševa. Decenije iskustva bežičnog inženjerstva omogućile su LIGHTSPEED-u snagu bežičnog signala do 16x (12 dB) veću od konkurencije. LIGHTSPEED automatski izbegava problematične smetnje, osiguravajući nesmetanu i doslednu izvedbu.

LIGHTSPEED podržava POWERPLAY bežični sistem punjenja u G903 i G703 gejming miševima. Dakle, ti uređaji mogu se upariti direktno s POWERPLAY integrisanim LIGHTSPEED bežičnim prijemnikom za optimalnu jačinu signala i praktično punjenje, kao i prenos podataka putem jednog USB kabla.

Pročitajte i tekst:  LG i Kakà obaraju rekorde – LG Nano Cell Super Challenge video zabeležio 200 miliona pregleda

POWERPLAY bežični sistem punjenja

POWERPLAY postavlja novi standard bežičnog punjenja. Odstupa od postojećih standarda koji zahtevaju da naprava koja se puni, miruje na određenom mestu tokom punjenja. POWERPLAY je dizajniran kako bi se postiglo neprekidno punjenje preko površine miša – čak i za vrijeme igre. Bežični sistem punjenja koristi revolucionarnu primenu elektromagnetske rezonance koja stvara energetsko polje iznad površine POWERPLAY-a na površini od 275 x 320 mm kako bi isporučio bežičnu energiju bez ometanja preciznog praćenja i prenosa podataka kod gejming miševa visokih performansi.

POWERPLAY energetsko polje pretvoreno je u strujni krug putem POWERCORE modula, koji se magnetski povezuje s kompatibilnim bežičnim gejming miševima Logitech G903 i G703.

Logitech G903 and G703 LIGHTSPEED bežični gejming miševi

Dodatna kompatibilnost s POWERPLAY bežičnim sistemom punjenja omogućava neograničeno punjenje, nesmetanu igru i neuporedivu izvedbu.

Karakteristike G903 I G703 uključuju:

  • Precizni senzor: Logitech G903 i G703 miševi opremljeni su optičkim senzorom PMW3366 koji esport entuzijasti smatraju najboljim gejming senzorom na tržištu. Zahvaljujući godinama inovacija senzor PMW3366 koristi ceo DPI raspon (200-12.000 DPI). Rezultat iskustva je neverovatna tačnost i dosledna reakcija, čak i pri brzinama preko 400 IPS (Inches per second).
  • Napredni mehanizam za zatezanje: Precizno zategnute metalne opruge i ekskluzivni mehanički okretni zglobovi na G903 imaju primarno levi i desni taster spreman za okidanje. Ova tehnologija pruža izuzetno jasan osećaj, doslednost i odgovor tastera. Logitech G je unapredio dizajn i povećao izdržljivost tastera do 2.5 puta, odnosno do 50 miliona klikova.
  • Vrhunska udobnost i kvalitet: Oba miša pružaju dugotrajnu udobnost. Logitech G903 ima podesive tastere i simetričan dizajn, odnosno, prilagođen je dešnjacima i levacima pa podržava razne stilove upotrebe. Logitech G703 ima lagano, ergonomski dizajnirano telo koje prati anatomiju ruke. Gumeni držači na levoj i desnoj strani nude dodatnu kontrolu. Možete ih koristiti odmah nakon što ih raspakujete ili programirati tastere prilagođenim naredbama igre koristeći Logitech Gaming Software (LGS).
Pročitajte i tekst:  Monitor najviše klase – BenQ RL2455S

Cena i dostupnost

Bežični sistem punjenja POWERPLAY dostupan je u maloprodaji od septembra po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 119.99 evra. Logitech G903 i G703 LIGHTSPEED bežični gejming miševi dostupni su u maloprodaji po preporučenim malprodajnim cenama od 25.199,00 dinara i 16.699,00 dinara. Za dodatne informacije o karakteristikama i funkcijama molim posetite Locitech.com, naš blog ili nas pronađite na društvenim mrežama Facebook, Instagram i Twitter