Srpska kompanija LOGO učesnik godišnje Huawei konvencije – GEPC 2017

U februaru mesecu ove godine održana je Huawei Globalna Partnerska Inženjerska Konvencija – GEPC u Šenzenu (Shenzhen), Kina. Kompanija Logo je na ovoj konferenciji učestvovala kao jedan od partnera Huawei kompanije. Ovu konvenciju Huawei organizuje jednom godišnje za sve svoje partnere i ima za cilj sumiranje dosadašnjih rezultata uz najavu planova za sledeću godinu. U toku celodnevnog događanja, Huawei je predstavio novitete u svom programu kao i nove tehnologije koje razvija Huawei inženjerski tim. Partnerima su, takođe, predstavljeni postignuti rezultati u raznim oblastima privrede kojom se bavi kompanija Huawei sa svojim lokalnim partnerima širom sveta. Partenri su upoznati i sa planovima razvoja proizvoda i ponude Huawei kompanije, ali za sada te informacije nisu dostupne javnosti.

Nakon celodnevnih predavanja i prezentacija, na glamuroznoj večeri Huawei je dodelio priznanja i nagrade svojim dugogodišnjim parterima za uspehe u zajedničkom poslovanju.

Drugi dan Skupa je bio odvojen za posetu Huawei izložbenom prostoru u kome je predstavljeno i izloženo gotovo sve što Huawei razvija i nudi, pogotovo na Kineskom, tržištu. Veliki izložbeni prostor, veoma moderno opremljen, ogledalo je ove kompanije i politike poslovanja.

Kompanija Logo je veoma mlad partner Huawei kompanije, te je time zaista bio počastvovan pozivom za učešće na ovom skupu, a posebno što je Logo kompanija bila jedina iz celog regiona.

Ovo je još jedna potvrda da kompanija Logo sve što radi radi veoma posvećeno pružajući najbolji kvalitet i da je to, kao zaštitni znak kompanije, prepoznato i kod partnera i korisnika širom sveta.

Pročitajte i tekst:  Prodaja telefona Huawei P9/P9 Plus premašila broj od 10 miliona