MDS Net@work 2017 konferencija

MDS je kompanija koja je u oblasti IT industrije jedan od lidera već 48 godina i prvi Cisco partner sa uspostavljenom saradnjom, sada već davne 1993. godine. Danas je MDS jedan od vodećih sistem integratora, a ono što ih izdvaja od drugih je broj visokokvalifikovanih stručnjaka i pružanje usluga na teritorijama Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, a na zahtev korisnika i šire.

MDS Net@work 2017 konferencija održana je u hotelu Crowne Plaza i imala je za cilj da prenese znanja, ali i da upozna učesnike sa novim tehnološkim trendovima kompanije Cisco, da prezentuje implementirana rešenja i da pospeši međusobnu razmenu informacija i iskustava sa najznačajnijim IT stručnjacima u našem regionu.

Na konferenciji su predstavljena Cisco Hybrid Collaboration rešenja koje omogućavaju brže i jednostavnije poslovne komunikacije i saradnju, Security Everywhere koncept sledeće faze zaštite koji se nadograđuje na postojeća security rešenja, Cisco data centar rešenja, kao i noviteti u Cisco Wireless ponudi.

Pročitajte i tekst:  Samsung predstavio Galaxy J6, evo kad stiže u Srbiju