MediaPad M3: Pet odlika koje svakodnevnu upotrebu čine efikasnijom

U ovo moderno doba napredne i sofisticirane tehnologolije trebaju nam vrhunski uređaji koji ispunjavaju naša najveća očekivanja. Huawei je stvorio MediaPad M3 za takve zahtevne mušterije. Imamo proizvod u kojem je efikasnost spojena sa kvalitetnom izradom i neverovatnim zvukom.
Dizajn
Kućište tableta MediaPad M3 je u potpunosti napravljeno od aluminijuma istog kvaliteta kao i onaj koji se koristi za izradu aviona. Pažljivo sastavljanje garantuje čvrstinu i izdržljivost koji su naročito bitni zbog velike površine i izuzetno male debljine uređaja od samo 7mm!
Detalji na kućištu su izrađeni pomoću specijalnih, veoma naprednih mašina za urezivanje. Strane uređaja delimično reflektuju svetlost. Zahvaljujući svom zaobljenom obliku, ovaj tablet pruža osećaj sigurnosti čak i kada ga držite samo jednom rukom. Huawei MediaPad M3 je težak samo 322 grama.
Zvuk
Nije lako stvoriti lak i prenosiv uređaj sa dobrom jačinom zvuka. Huawei je na tome sarađivao sa poznatom audio kompanijom Harman Kardon. Ta saradnja je rezultirala tabletom koji nudi dobar kvalitet zvuka zahvaljujući ugrađenim stereo zvučnicima.
Zvučnici su raspoređeni na kraćim ivicama kućišta što omogućava stvaranje stereo efekta. Zahvaljujući ovim zvučnicima, možemo komotno da uživamo u multimedijalnom sadržaju i na bučnom mestu. Omogućava vam da stvorite dobar zvuk u prilično velikoj prostoriji bez upotrebe dodatne opreme. Za kvalitet zvuka u uređaju je zadužen poseban procesor.
Efikasnost
MediaPad M3 poseduje podjednako dobru energetsku efikasnost kao i najbolji telefoni. Efikasnost uređaja garantuje veoma brzi procesor sa osam jezgara, Kirin 950, koji podržava 4 GB RAM memorije. Da bi se osiguralo dovoljno memorije za muziku i filmove, Huawei je svoj tablet opremio memorijom od 64 GB koja se može dodatno povećati na 256 GB uz pomoć mikro SD kartice.
Huawei MediaPad M3 se povezuje na mrežu pomoću Wi-Fi najbržim ac standardom, kao i putem LTE brzinom od 150 Mbps.
Naši podaci u ovom tabletu su bezbedni zahvaljujući izuzetno kvalitetnom čitaču otiska prsta, koji takođe prepoznaje i reaguje na pokrete.
Displej
MediaPad M3 poseduje displej od 8,4 inča. To je veličina koja omogućava mobilnost i komfornu upotrebu. Ekran ima rezoluciju od 2560×1600 piksela, što predstavlja gustinu od 359 piksela po inču. Slika je veoma kvalitetna. To se odnosi na fotografije, video snimke i tekst.
Kamera
Prednja i zadnja kamera u tabletu Huawei MediaPad M3 imaju istu rezoluciju od 8 megapiksela. Aplikacija kamere nudi dugačak spisak različitih režima rada, kao što su profesionalni, lepota lica, HDR, noćni, panorama, slikanje hrane, svetle slike ili skeniranje. Kamera poseduje osam dodatnih filtera čiji užurbani rad možemo da posmatramo pri fokusiranju.
Huawei MediaPad M3 je najnoviji tablet u MediaPad seriji. Nova verzija je bolja od prethodne. Poseduje veću efikasnost, displej sa većom rezolucijom i još bolji zvuk zahvaljujući ugrađenim zvučnicima.
Ovaj tablet je uređaj koji će biti koristan ne samo kod kuće već i na poslu, a putovanje sa saputnikom kao što je MediaPad M3 predstavlja potpuno novo, izvanredno iskustvo.
Pročitajte i tekst:  Huawei P9 & P9 Lite – lideri u sistemu otiska prsta na pametnim telefonima