Monitori AOC na sajmu CES 2016 u Las Vegasu

AOC kao jedan od najboljih globalnih brendova na tržištu monitora na Svetskom sajmu tehnologije CES 2016. od 6. do 9. januara predstaviti novu seriju svojih inovacija. Posetioci će imati priliku da otkriju nove igrače na tržištu monitora, od zakrivljenih gejming modela, 4K monitora s HDMI 2.0, Quantum Dot modela pa do inovativnog dizajna.

 

 

C3583FQ_1 (1)

 

Jedinstveno iskustvo igre
Prožimajuće iskustvo igre od sada je moguće uz novi AOC C3583FQ 160 Hz gejming monitor koji će premijerno biti prikazan na ovogodišnjem CES sajmu u Las Vegasu. Novi 35 – inčni (89 cm) zakrivljeni monitor u upotpunosti obuhvata vidno polje igrača uključujući ga još više u akciju. Integririsana Adaptive-Sync tehnologija odgovara FreeSync tehnologiji i zajedno sa 160 Hz brzinom osvežavanja diže puls svakom igraču. To je moguće zahvaljujući besprekornoj slici bez kašnjenja, titranja ili efekta duha.

 

Impresivna eksplozija boja sa Quantum Dot tehnologijom
AOC I2771FM9 uz Quantum Dot tehnologiju spreman je da impresionira posetioce svojim živopisnom i briljantnim kvalitetom slika. Bilo da je reč o filmovima, video sadržajima ili fotografijama, 27-inčni (68,6 cm) IPS monitor pruža ekstremno širok raspon boja i omogućava nikad bolje uređivanje prezentacija, slika i video sadržaja.

 

Super glatka 4K reprodukcija i uređivanje s HDMI 2.0
AOC će takođe predstaviti novi 4K monitor. Radi se o AOC U2879VF koji kombinuje 4K UHD rezoluciju od 3840 x 2160 piksela sa ultra brzom opcijom povezivanja, a namenjen je privatnim i profesionalnim korisnicima. Novi 28 – inčni (71.1 cm) monitor može se pohvaliti sa ugrađenim DisplayPort 1.2a i HDMI 2.0 koji omogućavaju ultra brzi prenos slika. Na taj način, korisnici mogu uživati u kristalno čistim 4K video sadržajima sa do 60 slika u sekundi. Monitor takođe dolazi s AMD FreeSync™ tehnologijom za nesmetano igranje bez kašnjenja ili titranja slike.

Pročitajte i tekst:  Philips predstavlja novi prenosni monitor svoje nagrađivane serije

Superioran dizajn susreće zavidni kvalitet slike

AOC monitor I2781FH kombinuje ultra tanki premium kvalitet slike. Ovaj monitor pleniće poglede svih posetioca jer dolazi sa ekranom gotovo bez okvira i s jedinstvenim asimetričnim metalnim postoljem. Na taj način 27-inčni monitor osigurava savršeni prikaz slike uz izuzetnu vernost boja, oštre kontraste i zadivljujuće detalje.

Kao i za sve svoje monitore, AOC nudi 3 godine garancije.

 

Dostupan u 23.8“, 23“ i 21.5“ veličinama, novi AOC monitor biće dostupan od marta sledeće godine kod distributera AOC monitora po ceni od 249 EUR.

 

AOC na CES-u 2016:

Datum: 6. – 9. januar, 2016.
Vrijeme: 9 – 18 sati
Lokacija: Titian Ballroom #2306, The Venetian prostorije, Nivo 2,