Moshi Urbana – savršena torba za savršen notebook računar

Kompanija Moshi poznata je po vrhunskoj pratećoj opremi za najveće proizvođače mobilnih uređaja na planeti, a svoju ogromnu popularnost stekla je zahvaljujući odličnim maskama za pametne telefone i tablet uređaje, kao i sjajnim torbama za prenos notebook računara i raznoraznih mobilnih gedžeta. Nedavno je ova poznata svetska kompanija predstavila novu, premium klasu torbi za lap top računare čiji je naziv Moshi Urbana.
moshi-urbana
Urbana je u pravom smislu reči urbana notebook torba jer spaja moderan dizajn sa vrhunskim materijalama i visokim nivoom upotrebne vrednosti. Dostupna je u više različitih dezana/boja (plava, zelena, žuta…) i što je jako važno lako se održava. Ova torba takođe nudi i visok stepen zaštite od svih spoljih uticaja, uključujući i zavidan nivo vodootpornosti. Šta je još čini drugačijom i posebnom.
Moshi je Urbana torbu koncipirao kao jednu ultra modernu torbu u koju je moguće spakovati notebook računare dijagonale ekrana od 13.3 inča do 15.6 inča. U istu je takođe moguće smestiti i pametni telefon, tablet uređaj i kompletnu prateću periferiju – što je zaista korisno i nadasve maksimlano potrbeno današnjoj dinamičnoj ženi. Pored toga Urbana torba poseduje i odeljak u koji je moguće smestiti rokovnik i olovku, ali i box gde se može spakovati po koja čikolada i keks
Prema pratećim specifikacijama Moshi Urbana torba se lako održava, čak i kada se propisno zaprlja, a i ako se na nju prospe neka kap vina ili kafe sa lakoćom je moguće ukloniti nastale fleke. Torba ima zavidan broj pregrada i što je najvažnije maksimalno štiti notebook računar od najrazličitijih spoljnih uticaja. Idealno se uklapa uz svaku vrstu garderobe, a posebno voli prenosive računare kompanije Apple. Cena joj nije mala, ali vredi svaki dinar!
Cena (sa PDV-om): 13.990,00 dinara

Kontakt: iStyle

Pročitajte i tekst:  Futuristička rešenja kompanije LG unose revoluciju u digitalno prikazivanje