Motorola najavila „Transform your smartphone” izazov

Motorola Mobility, kompanija u vlasništvu Lenova, objavila je da će na ovogodišnjem Viva Technology 2017 događaju organizovati „Transform your smartphone“ izazov, koji će start-up kompanijama, programerima i developerima dati mogućnost da nadmaše ograničenja pametnih telefona i predstave svoje ideje.

Viva Technology, poznata i kao VivaTech, jeste međunarodna konferencija inovacija koja se održava u Parizu od 15. do 17. juna 2017. godine. Okupljajući hiljade sjajnih preduzetnika i maštovitih start-up kompanija, kao i vrhunskih investitora, programera i uticajnih pojedinaca iz tehnološke zajednice, VivaTech obezbeđuje platformu za učesnike iz preko 200 zemalja u okviru koje mogu da pronađu inspiraciju, stvore nove kontakte i ubrzaju rast poslovanja. Očekuje se da će posećenost ove godine premašiti brojku od prošlogodišnjih 50.000 posetilaca.

Kao deo VivaTech 2017 događaja, Motorola je produžila svoj „Transform your smartphone” izazov, kako bi podstakla programere, start-up kompanije i ostale pojedince da nadmaše ograničenja onoga što pametni telefon može da bude. Izazov pruža priliku učesnicima da pokažu svoje kreativne veštine, donoseći svoju stručnost i viziju Moto Mod ekosistemu.

Učesnici će takođe dobiti priliku da predstave svoju Moto Mod kampanju na IndieGogo Crowdfunding platformi. Time će kupci Moto Z uređaja imaju priliku da finansiraju projekte učesnika, a takođe će im biti omogućen i rani pristup novim Moto Modovima, čim oni postanu dostupni.

Moto Mods dodaci se jednostavno postavljaju na bilo koji Moto Z telefon. Oni savršeno i sigurno omogućuju transformaciju pametnog telefona i korisnicima pružaju neograničene mogućnosti. Koncept Moto Mods dodataka je jednostavan: oni mogu apsolutno sve ono o čemu su korisnici sanjali, bilo da je reč o filmskom projektoru, vrhunskom zvučniku ili čak ekranu za merenje krvnog pritiska. Dodaci su zamišljeni tako da korisnicima pruže beskrajne mogućnosti.

Pročitajte i tekst:  Testirali smo Honor View 20 – Najbolji Honor do sada

„Transfor your smartphone” izazov daje programerima, developerima i start-up kompanijama priliku da doprinesu stvaranju nove generacije Moto Mods dodataka. Kompanija Motorola želi da iskoristi svoju kreativnost i osmisli nove karakteristike pametnih telefona koje nikada do sada nisu bili moguće, kako bi ih dodala sve većem opsegu Moto Mods dodataka.

Za učestvovanje u „Transform your smartphone” izazovu, neophodno je podneti onlajn prijavu do 25. maja 2017. godine. Kandidati će biti odabrani do 5. juna, a VivaTech žiri će odabrati pet najboljih kandidata. Svaki od pet najboljih timova dobiće Moto Z i Moto Mods Development Kit, kako bi stvorili svoj prototip i pokrenuli crowdfunding kampanju pomoću IndieGogo platforme. Konačni pobednik biće pozvan da prezentuje svoj Moto Mod dodatak grupi direktora i razvojnih timova u sedištu kompanije Motorola Mobility u Čikagu, a oni će takođe ući u izbor za svetski akceleratosrski program.

Sve informacije o izazovu možete pronaći ovde,na VivaTech stranici.