Muzika na svakom koraku – novi Sony Walkman uređaji

Poznato je da je dobar ritam idealan saputnik tokom rekreacije, pa zašto ne biste odlazak na bazen ili trening upotpunili svojim omiljenim pesmama? Uz nove bežične Sony Walkman modeleWS413 i WS414, bićete dodatno motivisani za naporno vežbanje, a pošto su otporni na prašinu i slanu vodu, muzika će vas pratiti i tokom najraznovrsnijih sportskih aktivnosti.

NW-WS410 walkman fotografija br. 4Ovi uređaji dizajnirani su tako da udobno obavijaju glavu i pouzdano drže slušalice na ušima dok ste u pokretu. Za aktivne plivače, napravljen je unutrašnji terminal otporan na koroziju koji sprečava akumulaciju stranih čestica i smanjuje otpor vode. Walkman uređaji zaštićeni su i od rđanja površinskim premazom na prednjem delu kućišta. Takođe, modeli WS413 i WS414 poseduju umetke za uši za svakodnevnu upotrebu, kao i vodootporne umetke sa tankim premazom koji štiti od vode, ali ne po cenu udobnosti slušalica.

U novim Walkman uređajima možete uživati i tokom dragocenih trenutaka odmora na egzotičnim destinacijama. Jedinstvena nepropusna struktura izjednačava stepene kompresije, pa uređaj ostaje otporan na prašinu u različitim okruženjima, čak i dok leškarite na plaži. Zahvaljujući proširenom opsegu radne temperature možete uživati u omiljenim numerama na temperaturama od -5 do 45 stepeni Celzijusovih.

Za one koji žele da budu u toku sa zbivanjima u svom okruženju, uređaji WS413 i WS414 nude režim Ambient Sound. Zahvaljujući ugrađenim mikrofonima koji prikupljaju zvukove iz okruženja, ova opcija vam omogućava da ćaskate sa partnerom za trčanje ili instruktorom joge bez potrebe da skinete slušalice ili smanjite jačinu zvuka. Pune specifikacije uređaja možete pogledati ovde.

Pročitajte i tekst:  Nekoliko zanimljivih predloga za "Tech" novogodišnje poklone