MWC 2018: Wiko predstavio novu View2 kolekciju telefona sa formatom ekrana 19:9

Wiko nastavlja u svojoj misiji koja je usredsređena na postizanje istinskog uranjanja dostupnim zahvaljujući većem iskoristivom prostoru na ekranu. Samim tim, ove godine Wiko se potpuno posvetio širini na sajmu MWC 2018, gde će prikazati potpuno novo iskustvo. Na celom štandu se prikazuju uređaji sa wide screen-om u svim delovima, u rasponu od 79€ do 299€. Upravo zato zadovoljene su različite potrebe potrošača, od onih koji su u potrazi za jednostavnošću do onih koji su istinski poznavaoci tehnologije.

VIEW2 Kolekcija

Jeste li spremni za postizanje potpune slike? Na sajmu MWC2018, središte pažnje na Wiko štandu je sasvim novo iskustvo na izrazito širokom ekranu. Zato što vi zaista želite VIŠE, VIIIIIIIIŠE PROSTORA! View2 Kolekcija se odlikuje inovativnim dizajnom na Celom ekranu i profesionalnim iskustvom obrađivanja slika, popraćenim glatkim performansama.

JEDINSTVENI DIZAJN, ISTINSKA UDOBNOST

Kao odgovor na zahtev za ekranima koji štede prostor, View2 Kolekcija vam donosi format 19:9 na celom ekranu s još više upotrebljive površine ekrana. Od trenutka kada uzmete u ruke uređaj, uočićete da se ističe upravo inovativnim dizajnom ekrana. S još više ekrana i manje rubova, uređaj je i dalje udoban u vašim rukama čime vam osigurava jednostavno rukovanje. Od filmova i igrica do Pinteresta i blogova, doživećete iskustvo izrazito širokog ekrana.

Dizajniran kako bi se postiglo više zahvaljujući inovativnom obliku ekrana, prilagođen korisnički interfejs zauzima ceo ekran. Rezultat? Maksimalno uranjanje u sve sadržaje aplikacija. Displej bar na vrhu ekrana jednostavno iskoči za odgovaranje na poziv u aplikacijama i za upravljanje muzikom prema vašim potrebama. Nadalje vam preostaje ceo prostrani ekran na kojem možete uživati u onom što radite.

PROFESIONALNI KVALITET FOTOGRAFIJA

Iz ljubavi za deljenjem, fotografišite pobedonosnu sliku po prvi put uz izvanredno iskustvo foto kamere. View2 Kolekcija pruža zadivljujuće fotografije i autoportrete, na sjajnom i slabom svetlu, kao i glatke, kinematičke klipove.

Pročitajte i tekst:  Kompanija Wiko donirala uređaje fondaciji SOS Dečija sela Srbija

Sveže fotografije u živopisnim bojama

Oponašajte istinske boje koje vide vaše oči u spektakularnim fotografijama uz pomoć View2 Kolekcije. View2 je opremljen 13MP zadnjom kamerom, dok se View2 Pro odlikuje stručnom 16MP zadnjom dvostrukom kamerom sa Sony IMX499 flešom. Selfiji su savršeno spremni za Instagram zahvaljujući svim malim detaljima na 16MP prednjim kamerama na oba uređaja.

Izvrsnost na slabom svetlu

U osvetljenju leži tajna vaših fotografija! Od punog svetla do slabog svetla, uhvatićete učetvorostručeno dnevno svetlo za sjajnije selfije, jer se kvalitetni prednji senzori kamere odlikuju Big Pixel tehnologijom i f/2.0 otvorima. Big Pixel tehnologija obogaćena je hvatanjem svetla tako što preraspoređuje piksele te kombinuje 4 u 1. Rezultat toga je učetvorostručena foto osetljivost koja pruža sjajnije fotografije.

Nadalje, Profesionalna zadnja kamera uređaja View2 se odlikuje izrazito širokim f/1.75 otvorima koji obogaćuju dodatno hvatanje svetla za postizanje još boljih detalja i boja na slabom svetlu. Kao vrhunac svega, opremljen je Super Fazom Detekcije Automatskog Fokusa (PDAF), koja je izvrsna u tamnim okruženjima.

Zamućivanje i smetnje će nestati!

Postignite još bolje iskustvo kamere na View2 Kolekciji automatskim smanjenjem zamućivanja i smetnji zahvaljujući kombinaciji Instant Procesiranja Multi-frame-a i Izostanka zamućivanja. Ovo je savršeno rešenje za ruke koje drhte i za subjekte u pokretu koje omogućuje izvrsne fotografije, čak i na slabom svetlu. Obe funkcije se pokreću prema zadatim postavkama uz fotografisanje 5 fotografija zaredom i pametnim odabirom najbolje.

All-inclusive široke fotografije

Široke grupne fotografije koje hvataju sve vaše prijatelje postaju jednostavnije zahvaljujući zadnjim sočivima širokog ugla od 120° (dostupno samo za View2 Pro). Da ne spominjemo hvatanje prizora, budući da šira perspektiva daje kao rezultat neverovatne slike krajolika .

Pročitajte i tekst:  Izumitelj World Wide Weba otvara ovogodišnji WeAreDevelopers kongres

Kreativne nijanse

Upoznajte vašu kreativnu stranu. Filter zamućenja portreta čini blažom pozadinu vaše fotografije i premešta fokus na subjekt koji ste odabrali. Dalje, View2 Pro koristi Živi umetnički filter zamućenja pomoću zadnje dvostruke kamere za učinak vrhunskog kvaliteta. Nemojte zaboraviti da usavršite fotografiju pre deljenja na društvenim mrežama uz pomoć Lepog lica na oba uređaja.

PROFESIONALNI KLIPOVI, OD NAPRED I OTPOZADI

Snimite uglađenije video zapise sada i sa prednje strane! Obe kamere, zadnja i kamera za selfije, opremljene su FHD Video stabilizacijom koja uklanja drhtanje i omogućava postojane snimke. Besprekorno sledite radnje uživo uz pomoć Automatskog zumiranja uživo! Samo zaokružite osobu ili predmet koji želite zumirati i pratite pokrete uz pomoć glatkih prelaza sa širokih na bliske isečke.

Usporite – Ubrzajte

Upravo ovaj profesionalni dodir kinematičkih učinka čini razliku u vašim klipovima. Ništa ne može izgraditi jačinu kao što to može učiniti “Usporeno snimanje” (Dostupno samo za View2 Pro). Snimanje ubrzanih scena dodaće snage vašoj priči zahvaljujući “Ubrzanom snimanju”.

SNAŽNE PERFORMANSE

Ispod haube, skriveni su Qualcomm Octa-Core procesori, s podrškom od 3GB RAM-a na View2 i 4GB RAM-a na View2 Pro. Time će vaše iskustvo ostati i dalje besprekorno kod prelaženja s jedne aplikacije na drugu. 4G LTE Kategorija 6 omogućuje streaming uživo i brzo preuzimanje koje će zadovoljiti i najzahtevnije korisnike.

Opremljen za intenzivno korišćenje

Dugotrajna snaga kako bi zaista uživali u vašem Celom Ekranu! Zahvaljujući bateriji od 3000mAh zajedno s Qualcomm Octa-Core procesorom, osigurava se minimalna potrošnja snage. Oba uređaja su podvrgnuta strogom 24/7 testiranju softvera u laboratorijima kompanije Wiko. Time vam garantujemo više od celog dana aktivnog korišćenja, poput višestrukih poziva, pregršt SMS/MMS poruka, deljenja i pretraživanja sesija, muzike, video zapisa, igranja i pisanja e-poruka.

Pročitajte i tekst:  WIKO telefoni - GLAVNI SPONZOR OPROŠTAJNE UTAKMICE Andree Pirla "NOĆ MAESTRA"

Obilna memorija

Zahvaljujući velikodušnom prostoru na uređaju, sve se fotografije u visokoj rezoluciji mogu sačuvati. View2 poseduje 32GB ROM-a, a View2 Pro 64GB ROM-a. Nadogradite vaše mogućnosti čuvanja uz pomoć MicroSD kartica od 128GB i 256GB.

Potpuno čist AndroidTM

Zaboravite na one neželjene ekstra sadržaje. Ono brzo i poznato čisto AndroidTM iskustvo je vaše u saradnji s Google-om. Uživajte u više memorije, bržim performansama i najnovijim Google aplikacijama i security updejtima.

Trenutno otključavanje licem

Brzi pristup na oba pametna telefona u manje od sekunde jednostavnim pogledom, pomoću Otključavanja licem. Čim uzmete vaš uređaj, prepoznavanje pokreta automatski pokrece prepoznavanje lica.

Plaćajte uz pomoć vašeg pametnog telefona

Sve je osmišljeno za vašu svakodnevnu udobnost! Brže svakodnevne transakcije i deljenje, ugrađeni NFC čip donosi vam efikasno bez-kontaktno plaćanje, jednostavno uparivanje i praktičnost kupovine karte za prevoz.

Zabavna pozadina u pokretu

Vaš početni ekran postaje vaše igralište! Odaberite i postavite sekundu iz vašeg omiljenog video zapisa na Vašu pozadinu kao Živu pozadinsku sliku.

VRHUNSKI DIZAJN

Istaknuti dizajn je uglađen, pojednostavljen i čvršći. Uklopite vaš stil s otmenim metalnim okvirom i hromiranim efektom u elegantnimbojama.

PRILAGOĐENA DODATNA OPREMA

Pametna i tanka zaštita, folija izrađena po meri, pruža udobno čuvanje dok ostajete povezani sa displej barom na vrhu ekrana. Podignut okvir ekrana i odbojnik koji štiti od udaraca garantuju idealnu zaštitu sa zadnjim tvrdim prozirnim cover-om. Odbojnik služi takođe kao ergonomski prihvat! Pro futrola pruža naprednu zaštitu jer je pojacana otpornijim dvostrukim materijalom. Dolazi sa crnim, prozirnim zadnjim cover-om. Izrazito otporno staklo poseduje zaštitu protiv otisaka prstiju, s 2.5D dizajnom koji garantuje savršeno pristajanje i osetljivost dodirnog ekrana.