Najava devete Vip Beach Masters sezone

vip beach masters 2016_1

Vip mobile i Odbojkaški savez Srbije najavili su devetu sezonu Prvenstva Srbije u odbojci na pesku – Vip Beach Masters 2016. Ljubitelji ovog sporta biće u prilici da uživaju u kvalitetnoj igri, dok će najmlađi posetioci učiti osnovne tehnike bičvoleja kroz Vip Beach Masters školu odbojke, koju vodi proslavljeni odbojkaš Vanja Grbić. Pored devet lokalnih samouprava u kojima se održavaju turniri, Vip Beach Masters je po prvi put podržala kompanija Huawei, čiji su modeli P9 i P9 Lite zvanični uređaji sezone.

Ovogodišnje takmičenje startovaće u Kraljevu u periodu od 24. do 26. juna. Svakog narednog vikenda, Vip Beach Masters karavan zaustavljaće se u drugom gradu – Čajetini, Velikom Gradištu, Baču, Zrenjaninu, Somboru, Šapcu, Novom Sadu. Poslednja stanica tradicionalno je rezervisana za beogradsku Adu Ciganliju, gde će se od 24. do 27. avgusta odigrati finalne borbe koje će odlučiti šampione i šampionke Srbije u odbojci na pesku. 

vip beach masters 2016_3

„Sa zadovoljstvom najavljujemo novu bičvolej sezonu i drago nam je što smo tokom prethodnih osam sezona doprineli popularizaciji ovog sporta i promociji mladih talentovanih igrača. Zajedno sa našim partnerom, kompanijom Vip mobile, vredno smo radili na tome da Vip Beach Masters postane sinonim dobre zabave i energije“, izjavio je Nenad Golijanin, predsednik Odbojkaškog saveza Srbije.

„Ovogodišnja sezona ima dosta simbolike, u saradnji sa Odbojkaškim savezom Srbije koja traje devet godina, organizujemo deveti Vip Beach Masters koji će biti održan u devet gradova Srbije. Svim igračima želimo da slede naš primer i budu šampioni na mreži, a posetiocima obećavamo odličan provod na terenima širom zemlje“, rekao je Dejan Turk, direktor/CEO Vip mobile.

„Huawei je kompanija poznata po tome što podržava sport i sportiste širom sveta. Drago nam je što smo po prvi put deo ovog već dobro uigranog tima sa željom da doprinesemo popularizaciji odbojke na pesku i zajedno sa Vipom omogućimo da ova sezona bude najbolja do sada“, dodao je Jack Wei, generalni direktor Huawei Technologies. 

 Raspored takmičenja Vip Beach Masters 2016
24 – 26. jun Kraljevo
1 – 3. jul Čajetina
8 – 10. jul Veliko Gradište
15 – 17. jul Bač
22 – 24. jul Zrenjanin
29 – 31. jul Sombor
5 – 7. avgust Šabac
12 – 14. avgust Novi Sad
24 – 27. avgust Beograd – Finale Nacionalnog prvenstva u odbojci na pesku 2016

vip beach masters 2016_2

O Vipu

Vip mobile je najmlađi mobilni operater u Srbiji koji postavlja nove standarde na tržištu telekomunikacija. Zahvaljujući najsavremenijoj mrežnoj infrastrukturi, Vip korisnicima nudi širok raspon usluga iz domena mobilne komunikacije, kao i digitalnih, data i IT rešenja. Vip zapošljava 1.000 stručnjaka sa ciljem da pruži najbolje korisničko iskustvo za više od 2,1 miliona pripejd, postpejd i poslovnih korisnika. U 2015. godini kompanija je ostvarila udeo na tržištu od 22,5% i prihode od 206,8 miliona evra. Svojim odgovornim poslovanjem Vip je prepoznat kao pouzdan partner i incijator brojnih pozitivnih promena u društvu, kao i u oblasti zaštite životne sredine. Sa do sada uloženih 916,6 miliona evra kompanija predstavlja najveću grinfild investiciju u Srbiji.

Vip mobile je član Telekom Austrija Grupe (ATX:TKA), vodećeg pružaoca digitalnih i komunikacionih usluga u regionu Centralne i Istočne Evrope sa više od 24 miliona korisnika u osam zemalja, prihodima od preko 4 milijarde evra i više od 17.500 zaposlenih. Grupa je evropska jedinica kompanije América Móvil, trećeg po veličini provajdera telekomunikacionih usluga na svetu.

Za više informacija posetite www.vipmobile.rs i www.telekomaustria.com

O Huawei Technologies u Srbiji:

Huawei Technologies, koja u Srbiji posluje od 2005. godine, usmerena je na razvoj inovativnih tehnologija u sektoru potrošačke tehnike, implementaciju lokalizovanih rešenja i dugoročni razvoj na našem tržištu. Huawei je poznat kao društveno odgovorna kompanija koja je do sada osmislila i realizovala više donatorskih i humanitarnih akcija u Srbiji.