Najavljena jubilarna, deseta Vip Beach Masters sezona

Vip mobile i Odbojkaški savez Srbije najavili su jubilarnu desetu sezonu Prvenstva Srbije u odbojci na pesku – Vip Beach Masters 2017, koje će se ove godine održati u osam gradova Srbije. Uzbudljiva takmičenja i atraktivan sadržaj na terenima učiniće leto nezaboravnim za sve ljubitelje bičvoleja, dok će za najmlađe posetioce biti organizovana besplatna Vip Beach Masters škola odbojke. Drugu godinu zaredom Vip Beach Masters podržava i kompanija Huawei, čiji su modeli P10 i P10 Lite zvanični uređaji sezone.

Nadmetanje za titulu šampiona počeće turnirom u Loznici, od 23. do 25 juna,  nakon toga, Vip Beach Masters karavan stiže u Veliko Gradište, Bač, Zrenjanin, Novi Sad, Sombor i Čajetinu. Finale nacionalnog prvenstva u odbojci na pesku će tradicionalno biti održano u Beogradu, na Adi Ciganliji, gde će se od 23. do 26. avgusta odlučivati o novim prvacima i prvakinjama Srbije.

„Veliko mi je zadovoljstvo što mogu da najavim desetu bičvolej sezonu i ujedno izrazim zahvalnost svima, pre svega našim partnerima kompaniji Vip mobile, što su sve ove godine sa nama i doprinose da ovo takmičenje, kao i popularnost odbojke i bičvoleja iz godine u godinu budu sve veći. Zahvaljujući timskom radu i podršci, uspeli smo da ostvarimo neverovatne rezultate i od Vip Beach Masters-a napravimo takmičenje koje svake sezone okuplja sve veći broj igrača i posetilaca”, izjavio je Zoran Gajić, predsednik Odbojkaškog saveza Srbije.

Pročitajte i tekst:  Novi Huawei P60 Pro je pametni telefon sa najbolje ocenjenom kamerom u istoriji DXOMARK-a

„U godini jubileja saradnje sa Odbojkaškim savezom Srbije organizujemo i 10. Nacionalno prvenstvo u odbojci na pesku. O uspešnosti ovog takmičenja, najbolje govore pune tribine, kao i rezultati koje naši timovi postižu i na međunarodnim turnirima. Radujemo se, verujem,  najuspešnijoj sezoni odbojke na pesku do sada”, rekao je Dejan Turk, direktor/CEO kompanije Vip mobile.

„Poznato je da Huawei  veoma vrednuje sportiste i sistem vrednosti koji oni sa sobom nose. Iz tog razloga, veliko nam je zadovoljstvo što smo i ove godine deo tima koji ne propušta prilike. Želimo da svojim prisustvom podržimo odbojku na pesku kao sport i zajedno sa našim dugogodišnjim partnerom Vip mobile podstaknemo jačanje sportskog duha širom Srbije. Verujem da nas sve očekuje sezona koja će biti čista desetka“, dodao je Džeki Zao, regionalni direktor Huawei Device.

Vip je, kao organizator turnira, pripremio zanimljiv program i poklone za publiku koju će i ove godine sačekati odlična atmosfera na terenima širom zemlje.

 Raspored takmičenja Vip Beach Masters 2017
23 – 25. jun Loznica
07 – 09. jul Veliko Gradište
14 – 16. jul Bač
21 – 23. jul Zrenjanin
28 – 30. jul Novi Sad
03 – 05. avgust Sombor
11- 13. avgust Čajetina
23 – 26. avgust Beograd – Finale Nacionalnog prvenstva u odbojci na pesku 2017

Pogledajte video snimak najave jubilarne 10. sezone Vip Beach Masters turnira:

Pročitajte i tekst:  Gejming sledeće generacije počinje - NVIDIA GeForce RTX 2060 je stigao!