Najnovija tastatura iz Logitecha: K780 Multi-Device

Kompanija Logitech predstavila je Logitech K780 Multi-Device Wireless Keyboard, prvu potpuno opremljenu kompjutersku tastaturu sa dodatnih deset tastera koja radi i sa smartfonima i tabletima. Jednim dodirom na Easy-SwitchTM dugme lako se možete prebaciti – i kucati – na bilo kom od tri dodata uređaja.

logitech k780

“Što se tiče kucanja mi možemo brzo i lako da ispišemo dokument na kompjuteru, ali kad treba da odgovorimo na poruku na telefonu ograničeni smo na ono što mogu da urade naša dva palca,” rekao je Art O Gnimh, global direktor za tastature u Logitechu. “Sad, s K780 Multi-Device, možete udobno i brzo da kuckate na svim uređajima koje koristite za stolom, gotovo neprimetno se prebacujući s jednog na drugi jednim dodirom prsta.”

Uz K780 Multi-Device kucaćete tiho i lako. Dugmići su veliki i pažljivo oblikovani da bi se dobila preciznost i udobnost, dok zgodan pad s deset tastera omogućava lak unos brojeva. U fino obrađeni integrisani gumeni žljeb sigurno i pod idealnim uglom za čitanje smeštaju se različiti mobilni uređaji, od smartfona do iPad ProTM od 12 inča. Tastatura je tanka i čvrsta, napravljena da se odlično uklopi u moderan dom ili poslovno okruženje.

K780 Multi-Device se prilagođava vašim uređajima, tako da je raspored tastera poznat i možete pristupiti svojim omiljenim prečicama bilo da koristite Windows® PC ili iPhone®. Uz Logitech Unifying™ USB and Bluetooth® Smart tehnologiju, možete da izaberete najbolji način za povezivanje sa svojim kompjuterom, tabletom ili telefonom.

Pročitajte i tekst:  Beats Solo³ Wireless – moderan zvuk daleko se čuje!

Uz režim rada koji štedi struju i prekidač za uključivanje i isključivanje K780 Multi-Device omogućava i 24 meseca trajanja baterija – dovoljno vremena da se naviknete na novi način multitaskinga – tako što sad možete da kuckate na svim svojim uređajima preko jedne jedine tastature.

Dostupnost

K780 Multi-Device Wireless Keyboard će se naći u prodaji u julu u odabranim prodavnicama i na sajtu logitech.com, po predloženoj maloprodajnoj ceni od 99.99 evra. Za više informacija molimo vas posetite logitech.com