Najtraženiji Samsung telefoni dostupni na rate bez kamate

Nakon rekordne prodaje popularnih Galaxy S7 i S7 Edge telefona širom Evrope, Samsung je odlučio da obraduje sve ljubitelje ovih pametnih uređaja u Srbiji ekskluzivnom akcijom – kupovinom na rate bez kamate. Najtraženiji modeli pametnih telefona i tableta će moći da se nabave kod ovlašćenih prodavaca (Gigatron, Handy, Positive line i drugim ovlašćenim maloprodajama koje učestvuju u akciji), kao i u Samsung specijalizovanim radnjama na 12 jednakih rata bez kamate. Ova ponuda je kupcima u Srbiji dostupna od 1. avgusta i trajaće sve do isteka zaliha.

Samsung Galaxy S7 Edge

Primera radi, preporučena cena, odnosno mesečna rata za Galaxy S7 edge biće 8.750 dinara. Ova ponuda obuhvata i ostale Samsungove modele poput Galaxy A3 čija je preporučena visina rate 3.083 dinara, dok će Galaxy J5 moći da se nabavi za 2.417 dinara mesečno.

„Da bismo najbolje telefone na tržištu prilagodili budžetu svakog korisnika, odlučili smo da kreiramo ponudu otplaćivanja na rate bez kamate i tako nastavili da izlazimo u susret potrebama svih potrošača. Budući da je period odmora i letovanja u toku, želeli smo svima da učinimo dostupnim  kvalitetne telefone koji prave sjajne fotografije i beleže sve važne momente za pamćenje, a sve to bez dodatnog finansijskog opterećivanja“, rekao je Saša Oravec, direktor telekomunikacija u kompaniji Samsung za Adriatik regiju.

Ljubitelji Samsung pametnih telefona širom Evrope su pokazali veliko interesovanje za nove Galaxy modele. U prvoj polovini godine zabeležena je rekordna prodaja od preko 26 miliona Galaxy S7 i S7 Edge smart telefona.

Pročitajte i tekst:  Ovo su 5 najboljih i najizdržljivijih CAT telefona koje trenutno možete da nabavite