Nastavak saradnje – Huawei P9 i Robert Lewandowski

Kompanija Huawei i Robert Lewandowski, kapiten poljskog nacionalnog fudbalskog tima i heroj mnogih, sarađuju već drugu godinu za redom. Lewandowski je postigao internacionalnu slavu i poštovanje ljudi širom planete, ali to nije lak zadatak, to je izazov za najbolje – kao što je i Huawei P9.

 19_huawei_lewandowski

Brzina – super brzi procesor

Robert Lewandowski je brz, lako nadigra suparničkog igrača i napravi fintu pre nego što on to i shvati. Ista sigurnost u performansama karakteriše i P9. Osmojezgarni CPU procesor i snažni GPU, pokreću aplikacije, obavljaju zadatke i podržavaju 3D igrice neverovatnom lakoćom.

Izdržljivost – baterija koja traje duže

Beskrajni, naporni treninzi, utakmice u kojima morate da date najbolje od sebe, da ostanete u pokretu i vodite do pobede – sve to zahteva neverovatnu izdržljivost Roberta Lewandowskog. On ne može da trči bez snage. Huawei je dizajnirao P9 tako da neumorno radi u cilju tvog uspeha. On koristi izdržljivost baterije od 3000mAh i idealnog sistema upravljanja energijom i optimizacijom.

Poverenje – sigurnost

Poljaci veruju Robertu Lewandowskom. Oni veruju da će on kao kapitan voditi svoj tim do pobede. Njegovi saigrači se bezuslovno oslanjaju na njega, zato što znaju da mu mogu verovati, da će brinuti o svemu i da neće ništa prepustiti slučaju. Na isti način vi možete verovati modelu P9. Svi vaši podaci, porodične fotografije, konverzacije sa poslovnim partnerima i ideje na kojima radite su potpuno zaštićeni zahvaljujući čitaču otiska prsta koji neće dozvoliti neovlašćen pristup vašem telefonu.

Pročitajte i tekst:  Pet karakteristika Huawei P9 telefona o kojima niste imali pojma

Munjevita brzina fokusa

Na terenu nema mnogo vremena za razmatranje jer mogućnosti dolaze i odlaze u deliću sekunde. Dobar igrač može da ih uoči, a odličan igrač ima sposobnosti da ih iskoristi pre nego što nestanu, baš kao Robert Lewandowski. Isto važi i u svakodnevnom životu. Nećete imati još jednu šansu da uslikate fotografiju vašeg savršenog trenutka, a tu stupa na scenu Huawei P9. Njegova hybrid laser AF omogućava najbolji fokus u klasi kako biste uhvatili svaki trenutak.

Stil i šarm – savršen dizajn i ergonomija

Budimo iskreni – izgled je važan! Jedna od glavnih karakteristika Roberta Lewandowskog jesu ljubaznost i nestašan osmeh ovog zgodnog momka. Dizajneri Huawei P9 su razumeli to savršeno. Oni su kreirali pametan telefon koji predstavlja suštinsku eleganciju i stil, pravo uživanje za oči i zadovoljstvo za rukovanje. Idealna kombinacija prefinjenih materijala ide ruku pod ruku sa savršenim dizajnom, lepim interfejsom i odličnim performansama.

Unikat – Jedinstvenost

Robert Lewandowski nije još jedan u nizu fudbalera. On ne može da ode sa terena i da ga zamenite nadajući se da niko neće primetiti i da će rezultat ostati isti. Poljaci ga cene i dive mu se zbog svih kvaliteta koji čine njegovu ličnost, a njihova kombinacija čini ga jedinstvenim. Isto važi i za Huawei P9. Ovaj uređaj je jedinstvena kombinacija performansi, dugotrajne baterije, savršene izrade, kamere bez premca, savršenog čitača otiska prsta i dobro osmišljene, prefinjene ergonomije. Uz ove kvalitete, P9 je kao Robert Lewandowski, jedinstven je i nezamenljiv.

Pročitajte i tekst:  „Naučno-fantastični osećaji budućnosti” obasjaće milansku Nedelju dizajna