Nova HyperX Alloy FPS gejmerska tastatura dostupna u Srbiji

HyperX, član Kingston Technology Company, Inc., nezavisnog svetskog lidera u proizvodnji memorijskih proizvoda, objavio je da je HyperX Alloy FPS mehanička gejmerska tastatura od danas dostupna u Srbiji. Ova gejmerska mehanička tastatura pune veličine ima raspored koji štedi prostor što omogućava igračima veći manevar za pokrete mišem u FPS igrama. HyperX Alloy FPS tastatura ima Cherry MX Blue mehaničke prekidače kako bi pružila bolji osećaj i bolje performance za ekstremni gejmplej i omogućila korisnicima da budu najbolji moguči gejmeri.

Sa ramom izrađenim od legure čelika, HyperX Alloy FPS tastatura ima Cherry MX Blue mehaničke prekidače, HyperX crveno LED pozadinsko svetlo i šest predefinisianih LED režima – uključujći i personalizovan režim. Tastatura takođe nudi i igrački režim koji onemoućava funkcionalnost Windows tastera i tako sprečava prekidanje igre, kao i stoprocentnu prevenciju zaglavljivanja tastera i punu podršku za veći broj istovremeno pritisnutih tastera. Zarad veće fleksibilnosti i boljih performansi, HyperX Alloy FPS ima lako pristupačni USB port za punjenje koji se nalazi na zadnjem delu tastature, dodatne HyperX crvene WASD/1234 tastere, odvojivi kabl i mrežastu vreću za zaštitu i nošenje na putu.

“Nakon iscrpnog istraživanja i stotine časova igračkog testiranja, HyperX je od nule razvio mehaničku tastaturu koja treba da izdrži najintenzivnije igranje, kompaktnih je dimenzija, što je ključno za FPS igrače. Sa ramom od čvrste legure čelika i Cherry MX Blue prekidačima, ova tastatura dizajnirana je tako da izdrži 50 miliona pritisaka po tasteru,” izjavio je Dejan Škuletić, menadžer za razvoj poslovanja za područje Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Makedonije u kompaniji Kingston Technology Europe. “Igrači koji igraju FPS klasike poput CS:GO ili Overwatcha ceniće njen kompaktni ali čvrst dizajn. Dizajn HyperX Alloy FPS tastature daje igračima više prostora za bolju organizaciju njihovog desktop okuženja, kako bi imali slobodu za pokrete miša.”

Pročitajte i tekst:  AMD EPYC procesori – 365 dana dominacije

Jedan od eSports timovima sa kojima HyperX radi je Echo Fox, u vlasništvu Rika Foksa, nekadašnjeg igrača LA Lakersa. CS:GO igrač Šon “sG@res” Gares, iz Echo Foxa, testirao je novu tastaturu i rekao: “HyperX Alloy savršena je tastatura za mene zbog visoke osetljivosti Cherry MX Blue prekidača, kompaktne veličine i ekstremno istrajnog rama od legure čelika. Takođe mi se sviđa jedinstveni odvojivi kabl, kao i port za punjenje telefona!”

HyperX je ponosni pokrovitelj eSportsa i igračke zajednice, razvija proizvode posebno dizajnirane za FPS žanr igara – uključujući i HyperX Cloud Revolver slušalice, koje donose zvučnu sliku na studijskom nivou i omogućavaju igračima da prepoznaju iz kog pravca dolaze neprijatelji, kao i pojačan komfor i superiorni kvalitet izrade. Nova HyperX Alloy FPS mehanička gejmerska tastatura zvanična je tastatura Intel Extreme Mastersa i koristi se na Intelovim gejming događajima tokom svih 11 sezona. Dodatno, Alloy FPS je tastatura koju preporučuju vrhunske gejmerske organizacije poput NaVi Gaming, Echo Fox i Hell Raisers.

Dostupnost i podrška

Alloy FPS gejmerska tastatura biće dostupan od 6. februara 2017. godine putem HyperX-ove maloprodajne mreže i putem online kupovine po ceni od 15.990 RSD. Alloy FPS dolazi sa dvogodišnjom ograničenom garancijom i HyperX korisničkom podrškom.