Nova LOGITECH mehanička gejming tastatura

Logitech je predstavio Logitech G810 Orion Spectrum, RGB mehaničku gejming tastaturu u kojoj je integrisana Logitechova najnaprednija tehnologija i jedinstven kvalitet izrade kojim se ostvaruju vrhunske performanse i doživljaj u igri. Logitech G810 Orion Spectrum RGB mehanička gejming tastatura ima Logitechove ekskluzivne Romer-G mehaničke prekidače, nudi 25 posto bržu pokretačku silu od standardnih mehaničkih tastatura, kao i prilagodljivu RGB rasvetu i tastere za medijsku kontrolu.

“Susreli smo se s desetinama igrača tokom poslednjih godinu i po dana i pitali smo ih šta bi želeli da vide u gejming tastaturi,” izjavio je Ujesh Desai, potpredsednik i generalni menadžer za gejming periferije u Logitechu. “Tako smo osmislili Logitech G810 Orion Spectrum tastaturu jednostavnog i sofisticiranog dizajna čiji je fokus pružiti igračima najbolje performanse.”

Vrhunske performanse i dizajn

Svaki aspekt tastature – od najjednostavnijih detalja, kao što je matirana tekstura ili trajnost kablova, do najsloženijih, uključujući naprednu RGB rasvetu i ultra-brze i ultra-trajne Romer-G mehaničke prekidače, precizno su osmišljeni. Rezultat je najnaprednija tehnologija i kvalitet izrade u jedinstvenom dizajnu.

Izuzetno brzi Romer-G mehanički prekidači

Logitech G810 Orion Spectrum ima Logitechove ekskluzivne Romer-G mehaničke prekidače koji donose gotovo automatsku povratnu informaciju i registraciju pritiska na tastere do 25 posto brže od standardnih mehaničkih prekidača. Uz pokretačku silu od 1.5mm, Romer-G prima naredbe daleko brže, pomažući vam da ostvarite prednost u nadmetanju u kom je svaka milisekundna važna. Uz veću izdržljivost od 70 miliona pritisaka na tastere, do 40 posto više pritiska tastera operacija od ostalih standardnih mehaničkih prekidača na tržištu gejming periferije, sada možete igrati s poverenjem znajući da vaša tastatura može da preživi gotovo sve.

Pročitajte i tekst:  Ekskluzivno: Xiaomi lansirao Xiaomi 13T seriju mobilnih telefona

 

unspecified

 

Prilagodljivo RGB osvetljenje

Korišćenjem Logitech Gaming softvera (LGS), izaberite i prilagodite osvetljenje za svaki pojedini taster iz dostupnog spektra s više od 16,8 miliona boja i uskladite svetlosne efekte s drugom Logitech G gejming opremom. Možete označiti tastere po boji kako biste pratili druge naredbe, ili prilagodite boje koje će odgovarati vašim postavkama. Središnje pozadinsko osvetljenje olakšava pronalaženje prave tipke u igri, ali i u mraku. I LGS dolazi u paketu s prilagodljivom rasvetom za profile, za više od 300 različitih igara.

Jednostavan pristup medijskim kontrolama

Logitech G810 Orion Spectrum poseduje tastere za kontrolu medija, a mogu se koristiti za reprodukciju, pauziranje ili trenutno isključivanje muzike i videa, tako da odsad možete kontrolisati pozadinsku pesmu bez isključivanja iz igre. Koristite točkić za podešavanje glasnoće ili prebacivanje na sledeću pesmu.

Kompletna prilagodljivost

Ostvarite potpunu kontrolu Logitech G810 Orion Spectrum uz LGS. Prilagodite svoje omiljene igre s prilagodljivim tasterom za makro komande na postavljenim tipkama F1-F12. Takođe prilagodite RGB osvetljenje na pojedinačnim tasterima i utvrdite koje tipke su isključene kada uključite Game Mode na tastaturi.

Cena i dostupnost

Logitech G810 Orion Spectrum RGB mehanička gejming tastatura očekuje se u februaru 2016. godine po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 189 evra. Za više informacija molim posetite gaming.logitech.com ili specijalozovani Logitech blog.