Novi pametni sat – Samsung Gear S2

Nastavljajući svoje vođstvo u kategoriji nosivih uređaja, Samsung je najavio dva nova elegantna izdanja Gear S2 Classic, jedan optočen 18-karatnim crvenim zlatom, a drugi u platini. Na ovaj način ljubitelji pametnih satova pored kružnog dizajna i napredne funkcionalnosti, imaće mogućnost različitih opcija u kombinovanju sopstvenog stila.

Samsung Gear S2 Classic_rosegold_Platinum

Novi Gear S2 Classic biće dostupan u kućištu od crvenog zlata sa narukvicom od prave kože u boji slonovače, kao i u platinastom kućištu sa narukvicom od prave kože u crnoj boji.

„U 2015. godini, postavili smo novi standard sa Gear S2 uređajem u kategoriji pametnih nosivih uređaja. Razbili smo prepreke kako bismo predstavili jedan od Samsungovih najnaprednijih nosivih uređaja do danas“, izjavila je Jungi Li, izvršna potpredsednica globalnog marketinga, Divizija za mobilne komunikacije pri kompaniji Samsung Electronics. „U 2016. godini, nastavićemo da postavljamo sve veće standarde, kako bismo obezbedili proizvode koje naši klijenti najviše žele.“

Sa uspešnim predstavljanjem Gear S2, Samsung otvoreno sarađuje sa svojim partnerima da obezbedi jednostavnije i proširene korisničke funkcionalnosti. CNN i Bloomberg aplikacije za Gear S2, zajedno sa funkcijom prikaza brojčanika, neke su od popularnijih aplikacija, koje prati širok spektar različitih dizajna brojčanika i jednostavnih aplikacija, kao što su eBay, ESPN, Uber i Voxer.

Novi Gear S2 klasik sadržaće i NFC tehnologiju kako bi ponudio Samsung Pay servis koji će postati dostupan korisnicima Gear S2 uređaja početkom ove godine u SAD.

Pročitajte i tekst:  MWC Barselona 2023: Xiaomi predstavio nove premijum AIoT proizvode na međunarodnom tržištu

Kako bi obezbedio ličnije, prilagodljivije iskustvo, Samsung proširuje svoju liniju narukvica za sat i brojčanike. Samsung se udružio sa ekskluzivnim dizajnerima kao što je Kolombo, u izradi vrhunskih narukvica za Gear S2, a uveo je i zabavne i kreativne ciferblate uključujući likove iz Pinats stripa i radove umetnika poput Kita Haringa, Žan-Mišel Baskija, Džeremivila i Bartona Morisa.