Novi Philips 4K LCD monitor sa UltraClear rezolucijom i UltraColor tehnologijom

MMD, vodeća tehnološka kompanija i brend licencirani partner za Philips monitore predstavlja novi monitor koji kombinuje UltraClear 4K rezoluciju sa UltraColor ekstra širokom skalom boja i naprednom VA tehnologijom za visoko izraženi kontrast. Ovaj ekspanzivan 31.5-inčni 328P6VJEB monitor omogućava korisnicima dovoljno prostora kako bi proširili i uživali u živopisnoj i detaljnoj slici reprodukovanoj u Ultra High Definition rezoluciji. Sa raznovrsnim mogućnostima povezivanja i MHL podrškom, monitor je dizajniran za najjednostavnije povezivanje i uživanje u prikazanom sadržaju.

328p6vjeb

Proizveden za najprecizniju reprodukiciju

Ovaj novi Philips monitor napravljen je tako što se unapred mislilo na sve profesionalne korisnike kao što su grafički dizajneri, CAD inžinjeri i finansijski eksperti.“, rekao je Artem Khomenko, Product Manager za Philips monitors Europe u MMD-u. „Za ove korisnike tačna i živopisna reprodukcija finih detalja je ključna kako bi mogli biti produktivni i efikasni na radnom mestu. Kombinacija napredne tehnologije boja i rezolucije čini ovaj monitor idealnim za profesionalne korisnike koji traže još tačnije boje i rezoluciju i to po vrlo pristupačnoj ceni.“

Uz UltraColor tehnologiju, prikaz boja je još tačniji i sjajniji. Podržavajući širi spektar boja (95 posto od NTSC spektra za razliku od uobičajenih 72 posto), UltraColor stvara prirodnije zelene, živopisne crvene i dublje plave boje tako što proširuje rang boja koje korisnici mogu videti na ekranu. Za razliku od prilagođavanja ravnoteže boja kroz menjanje postavki softvera, Ultracolor tehnologija deluje kroz stvarnu hemiju u panelu koju omogućavaju inovativno dizajnirana mogućnost prilagođavanja uzoraka boja. Tako se postiže da boje na ekranu budu što sličnije prirodnim i stvarnim bojama.

Pročitajte i tekst:  HTC 10 je najnapredniji pametni telefon

U ovom novom 31.5-inčnom monitoru, UltraColor tehnologija je kombinovana sa jasnoćnom i detaljima UltraClear 4K rezolucije. Sa 3840 x 2160 piksela, UltraClear 4K donosi više nego dovoljno detalja za zahtevne CAD aplikacije, 3D grafike ili kompleksne finansijske tabele.

Nadopunjujući svoje boje i rezoluciju, monitor ima ugrađenu i VA tehnologiju, Advance Multi-Domain Vertical alignment tehnologiju koja omogućava bolji prikaz i širi ugao gledanja uz veći kontrast za još živopisije i svetlije slike.

Dizajniran za profesionalce od profesionalaca

Kako bi se povezali sa mnoštvom izvora podataka koje grafički profesionalci i dizajneri uobičajeno koriste u svom poslu, monitor ima karakteristiku SmartConnect za 4K, najnoviju naprednu karakteristiku za povezivanje koja omogućava korisnicima da prenesu video i audio sadržaje visoke rezolucije i da pritom uživaju u full 4K rezoluciji od 60 Hz. Monitor ima i USB 3.0 sa super brzom brzinom prenosa od 5 Gb po sekundi. Uz to monitor ima i MHL opciju povezivanja koja omogućava prenos mobilnih sadržaja na velikom ekranu uz odlične boje i rezoluciju.

Zajedno sa odličnim mogućnostima povezivanja, monitor je dizajniran sa nizom karakteristika koje doprinose praktičnosti, npr. Philis Flicker-free tehnologija za smanjenje titranja ekana te SmartErgo baza koja omogućava naginjanje i zakretanje monitora na željenu poziciju. Ove karakteristike omogućavaju korisnicima maksimalnu udobnost pri dužem radu na računaru.

 

Novi Philips 328P6VJEB monitor biće dostupan krajem novembra po maloprodajnoj ceni od:

Pročitajte i tekst:  HyperX predstavio proširenje Predator DDR4 linije proizvoda

Philips 328P6VJEB – 85.999 dinara (bez PDV-a)

Tehničke značajke:

Karakteristike Philips 328P6VJEB
Vrsta LCD ekrana VA LCD
Vrsta pozadinskog osvetljenja W-LED
Veličina ploče 31.5 inch / 80.1 cm
Format ekrana 16:9
Optimalna rezolucija 3840 x 2160 @ 60Hz
Ugao gledanja 178° (H) / 178° (V), @ C/R > 10
Osveljenje 300 cd/m²
Boje ekrana 1.7 billion
Raspon boja NTSC 95%
MHL 1080P @ 60 Hz
Praktične karakteristike ·         Ugrađeni zvučnici: 3 W x 2

·         MultiView opcija: PIP/PBP mode, 2x uređaja

·         SmartImage, Multiview, User, Menu, Power On/Off

·         Control software: SmartControl

·         Kensingtonbrava, VESA stalak (100x100mm)

·         Plug & Play kompatibilnost: DDC/CI, Mac OS X, sRGB, Windows 10 / 8.1 / 8 / 7

Mogućnost povezivanja ·         Signalni ulaz: VGA (Analogno ), DVI-Dual Link (digitalno, HDCP), DisplayPort, HDMI (2.0) – MHL x 1

·         USB: USB 3.0×4 (1 w/brzo punjenje)*

·         Ulaz sinhronizacije: Separate Sync, Sync on Green

·         Audio (Ulaz/Izlat): Ulaz u računar, Izlaz za slušalice

Postolje ·         Regulator visine: 180 mm

·         Zakretanje: 90 stepeni

·         Zakretanje: -170/+170 stepeni

·         Nagib: -5/20 stepeni

Održivost ·         Okolina i energija: EnergyStar 7.0, EPEAT Gold*, TCO edge, RoHS

·         Ambalaža se može reciklirati: 100 %

·         Plastika dobijena recikliranjem iskorišćenih proizvoda: 65%

·         Specifične tvari: kućište ne sadrži PVC / BFR, ne sadrži živu i olovo

Usklađenost i standardi Propisi i odobrenja: CE Mark, FCC Class B,
VCCI, RCM, BSMI, ICES-003, J-MOSS, cETLus,
EPA, TCO edge, PSB, CU-EAC, SEMKO, SASO,
KUCAS, UKRAINIAN, PSE, CECP, WEEE, TUV
Ergo, TUV/GS
Kućište ·         Prednji okvir, stražnji poklopac i postolje: Crno

·         Završni sloj: tekstura