Novi premium AOC monitor sa TN matricom

Jedan od vodećih brandova na tržištu monitora AOC predstavlja najbrži premium AOC monitor sa TN matricom – AGON AG251FZ. Ovaj novi 25-inčni monitor za najveće ljubitelje video igara ima stopu osvežavanja od 240 Hz i vreme odziva od samo 1 ms osiguravajući tako ne samo senzacionalne i prirodne pokrete u dinamičnom okruženju video igara, već i glatko igranje upotpunosti bez zamućenja slike (motion blur). AGON AG251FZ omogućava najfluidnije i besprekorne grafike: uz Adaptive Sync tehnologiju koja omogućuje brzu sinkronizaciju između monitora i računara, kidanje i zastajkivanje slike odlazi u istoriju.

 ag251_back_to_left_h

Napredna tehnologija za najudobnije igranje

AGON serija gejming monitora je primer AOC-ove misije da ponudi korisnicima najbolje moguće monitore. Za udobno držanje korisnika, novi AOC AGON monitor ima Ergo Dial ergonomsko postolje koje pruža više mogućnosti podešavanja pozicije monitor na željeni položaj. Osim podešavanja visine, monitor ima opciju zakretanja, nagiba i rotacije kako bi se osigurala maksimalna udobnost prilikom upotrebe monitora. Postolje monitora dolazi i sa ručkom pa je monitor moguće lako prenositi. Tokom višesatnih serija igranja, korisnikove oči štiti napredna Flicker-Free tehnologija koja maksimalno smanjuje neugodno titranje ekrana i Low Blue Light opcija koja redukuje štetnu plavu svetlost, istovremeno osiguravajući da se isključivo emituje količina plave svetlosti koja je potrebna za preciznu reprodukciju boja. Sa stopom osvežavanja od 240 Hz svaka slika na ekranu AG251FZ monitora je kristalno čista bez obzira koliko je brza ili dinamična akcija na ekranu.

Pročitajte i tekst:  Idealni monitori za brucoše

Stalne dorade se isplate

AOC AGON AG251FZ je dizajniran kako bi zadovoljio visoka očekivanja gejmera. Ovaj 25-inčni monitor obogaćen je jedinstvenim gejmerskim karakteristikama kao što su Low Input Lag opcija koja osigurava da sve komande budu odmah izvršene i Shadow Control opcija koja posvetljuje tamna područja bez ometanja ostatka slike. Kao dodatak ovome tu je i QuickSwitch tastatura koja omogućuje igračima da se brzo i lako prebace na različite postavke koje su idealne za FPS, RTS ili video igrice za utrkavanje. Sve ove karakteristike kombinovane u jednom monitoru osiguravaju svim gejmerima potpuno uranjanje u svet igrica koje omogućuje igranje kao nikada pre.

 

AG251FZ karakteristike

Model AG251FZ
Monitor 25-inčni TN sa stopom osvežavanja od 240 Hz
Rezolucija 1920×1080
Tehnologija sinkrozniacije Adaptive Sync
(kompatibilna FreeSync)
Signalni ulaz 1 x VGA

1 x DVI

1 x HDMI 2.0

1 x DisplayPort 1.2a

4 x USB 3.0
Audio out/in

Microphone in/out

Specijalne značajke Ergonomsko postolje za podešavanje visine

Zvučnici

1 ms GtG vreme odziva

Dostupan u Europi januar 2017.
Maloprodajna cijena 61.999 dinara (bez PDV-a)

 

Više detalja o AOC AGON AG251FZ:

http://aoc-europe.com/en/products/ag251fz