Novi Sony BRAVIA 4K HDR televizori stižu u Evropu

Kompanija Sony predstavila je pet novih serija Sony BRAVIA televizora koje će zasigurno zadovoljiti potrebe raznolikih korisnika i pronaći svoje mesto u prostorijama različitih veličina, a pritom doneti i zapanjujuće kvalitetan 4K HDR prikaz sa četiri puta više detalja u odnosu na Full HD sliku. Nove Sony BRAVIA 4K HDR televizore odlikuje kompatibilnost sa standardom High Dynamic Range (HDR) koji će u kombinaciji sa 4K Ultra HD rezolucijom promeniti vašu percepciju televizije, sa produbljenim nivoom detalja, boja i kontrasta.

Sony_ZD9 televizor_4

Ovi uređaji pružaju superiorno iskustvo gledanja kako sadržaja u 4K rezoluciji, tako i ostalih sadržaja unapređenog kvaliteta bliskoj ovoj rezoluciji. Inovativna Sony tehnologija uparena sa 4K rezolucijom učiniće da filmovi, serije, fotografije i sadržaj sa vašeg pametnog telefona izgledaju bolje nego ikada pre. Procesor slike 4K X-Reality PRO pomoću jedinstvenog Sony algoritma koji koristi naprednu bazu podataka za najverniji prikaz scena, daje fantastične detalje svakom sadržaju, od TV programa preko sadržaja sa DVD i Blu-ray diskova, do onlajn snimaka i digitalnih fotografija.

Svi modeli iz novih Sony BRAVIA 4K HDR serija prenose najpoznatiju platformu za mobilne uređaje na televizore za intuitivno korisničko iskustvo. Uz operativni sistem Google Android TV možete da emitujete video sadržaj, pristupite catch-up servisima i igrate video igre. Ljubitelji televizijskog programa uživaće i hit serijama i filmskim klasicima preko aplikacija Google Play, Netflix, YouTube i druge, a brojne igrice i dodatne aplikacije dostupne su za preuzimanje u Google Play Store. Sa funkcijom Google Cast, korisnici mogu da „prebace“ svoje omiljene aplikacije sa Android ili iOS uređaja, Mac ili Windows računara, pa i Chromebook-a direktno na TV ekran.

Pročitajte i tekst:  Walkman je proslavio 40. rođendan!

Nove serije Sony BRAVIA 4K HDR televizora uključuju modele:

  • XD83 od 49 i 43 inča
  • XD80 od 55, 49 i 43 inča
  • XD75 od 65 inča
  • XD70 od 55 i 49 inča
  • SD80 od 50 inča

Modeli XD83, XD80, XD75, XD70, i SD80 biće uskoro dostupni kod većih evropskih distributera, a na našem tržištu se očekuju u prvoj polovini septembra.

Više informacija o Sony BRAVIA 4K HDR televizorima možete saznati na linku: http://www.sony.rs/electronics/tv/t/tv