NVIDIA GeForce GTX 1080 Ti grafička kartica

NVIDIA je predstavila GeForce GTX 1080 Ti grafičku karticu, podižući lestvicu u gejming performansama. Ujedno, NVIDIA je lansirala novi Game Ready drajver koji je laserski fokusiran na poboljšavanje performansi u DirectX 12 igrama. Novi drajver takođe omogućava NVIDIA Ansel opciju u igri Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands.

Ubrzavanje DirectX 12 performansi

Kompanija NVIDIA je uložila više od 500 inženjerskih godina rada kako bi pružila najtemeljniju platformu za razvijanje DirectX 12 igara. Na GDC-u prošle nedelje, NVIDIA je predstavila kolekciju resursa koja developerima daje važno povećanje performansi, više novih efekata za simulacije i renderovanje, i druge mogućnosti kako bi im pomogli da razvijaju igre optimizovane za DirectX 12. Ova kolekcija uključuje ažuriranje za NVIDIA GameWorks SDK; ažuriranje za NVIDIA VRWorks™ SDK; nove razvojne alatke; i uskoro novi Game Ready drajver.

Ovaj novi Game Ready drajver optimizovan je za DirectX 12 igre. Rafinisanjem koda u svom drajveru i sarađujući blisko sa developerima, NVIDIA je dostigla povećenje performansi za 16% u proseku na DirectX 12 naslovima, uključujući:

Ashes of the Singularity – 9%
Gears of War 4 – 10%
Hitman – 23%
Rise of the Tomb Raider – 33%
Tom Clancy's The Division– 4%

Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands dobija podršku za NVIDIA Ansel
Ovaj drajver takođe omogućava NVIDIA Ansel u igri Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands.

Pročitajte i tekst:  AGON by AOC lansira veliki 32-inčni gejming monitor

Ansel je revolucionarni novi način za snimanje ekrana iz igara. Zamislite Ansel kao kameru koja je integrisana u vaše igračko iskustvo i koja vam omogućava da usnimite gejmplej na način na koji to nikada nije bilo moguće do sada. Ako igra podržava Ansel, igrači mogu da pomere kameru u igri u bilo koji ugao koji žele, primene filtere, koriste visoku rezoluciju ili čak usnime scenu u 360 režimu za gledanje u VR-u. Saznajte više o ovim mogućnostima na Ansel Technology stranici.

Ansel takođe podržavaju ARK: Survival Evolved, Conan Exiles, Dishonored 2, Mirror’s Edge Catalyst, Obduction, Paragon, War Thunder, Watch Dogs 2, The Witcher 3: Wild Hunt i The Witness. Ansel će uskoro biti dostupan i u nadolazećim naslovima poput Lawbreakers i Mass Effect: Andromeda. Nedavno je dodat i Unity i Unreal endžin u vidu plagina, a uskoro će biti dodat u Amazonov endžin Lumberyard.

Game Ready drajver za najbolje igračko iskustvo
Dostupni na dan predstavljanja ili dan pre toga, NVIDIA Game Ready drajveri pružaju najbolje iskustvo igračima koji imaju GeForce u ovim naslovima jer NVIDIA inženjeri rade do poslednjeg minuta kako bi optimizovali performanse i savršen gejmplej. A kao dodatna potvrda kvaliteta, tu je i WHQL sertifikat od Microsofta.

Najbolji kvalitet na dan izlaska igre je važan. Međutim, naslovi nastavljaju da evoluiraju dolaskom novog sadržaja i mogućnosti kroz zakrpe i DLC-eve. Game Ready drajveri imaju za cilj da podrže sve veće promene u igrama, što znači da uvek radimo na tome da vam pružimo najbolje iskustvo kad god se igrate.

Pročitajte i tekst:  NOA mobilni telefoni zvanično dostupni i u Srbiji