Philips: Četiri načina kako da ulepšate početak godine

Gotovo će se svako složiti kako je januar jedan od najdepresivnijih meseca u godini. Praznična slavlja su gotova, sav sjaj je jednostavno nestao, a pred nama su samo duge nedelje hladnoće i mraka. Ako niste u mogućnosti jednostavno da ga prespavate, alternativa bi bila pronlženje načina da se uživa u njemu. MMD, vodeća tehnološka kompanija i brend licencirani partner Philips Monitors-a nudi četiri mogućnosti kako januar učiniti najboljim delom godine za ispunjavanje svih obveza i zaostataka – i opuštanje bez opterećenja.

  1. Osigurajte svoju komunikaciju

S obzirom da se u decembru nagomilaju događanja i obaveze, ljudi se često fokusiraju isključivo na ono što je hitno. Januar dođe kao svojevrsan predah i prilika za rešavanje nagomilanih zaostataka. Poželjno je promisliti o izloženosti rizicima u kancelariji kao što je to često web kamera. Za većinu profesionalnih korisnika, web kamere su ključan alat za poslovnu komunikaciju sa kolegama i partnerima. Osim toga, ona je i direktan prozor u preduzeće koji lako može biti dostupan hakerima. Za sve one koji se brinu za sigurnost svoje web kamere trebali bi isprobati novi Philips s pop up web kamerom koja se jednostavno podiže iz okvira monitora, a kada se ne koristi, pritiskom se spušta i tako ne dopušta hakerima potencijalni napad.

240B7QPJEB_QPTEB_f-image

  1. Nadoknadite sve nepogledane filmove

Januarske večeri mogu biti idealan izgovor da se nadoknade i pogledaju sve prošlogodišnji filmovi. Uz zarkivljeni monitor, MMD omogućava pravo prožimajuće i fokusirano iskustvo gledanja. 40-inčni Brilliance Curved Philips, jedan od najvećih 4K zakrivljenih monitora na tržištu, zaokružuje vidno polje korisnika kako bi kreirao što osobniji osećaj prostora. Udaljenost gledanja od uglova i centra monitora je jednaka kako korisnici ne bi trebalo da okreću glavu kako bi videli sadržaj u uglovima ekrana i tako uživali u fantastičnoj i živopisnoj jasnoći slike. DTS™ napredni zvuk kroz integrisane zvučnike izvrsno dopunjuje sliku sa odličnim zvukom.

  1. Obavite kupnju po januarskim popustima od kuće
Pročitajte i tekst:  Kako odabrati idealan monitor?

Popusti su sigurno svima najomiljenija karakteristika januara. Online kupovina omogućuje da se uhvate najbolje rasprodaje bez gužve. Ove godine najbolji pomoćnik u online kupovini je Ultra Wide color tehnologija koja podržava široku lestvicu boja i tako proširuje opseg boja koje korisnici mogu videti na ekranu. Stoga su Ultra Wide Color monitori idealna pomoć pri online kupovini jer korisnici mogu videti prave boje onoga što žele da kupiti bio to odevni predmet ili nova kuhinja. Ultra Color tehnologija funkcioniše kroz promenu prave hemije panela umesto kroz softver. Dostupna je u 24-inčnom i 27-inčnom Philips modelu E linije monitora sa 16:9 Full HD rezolucijom od 3840×2160 piksela. Osim za kupovinu, Ultra Color tehnologija je idealna i za fotografe koji mogu doraditi svoje fotografije i grafički rad.

  1. Usmerite pažnju na zdravlje

Početak nove godine idealno je vreme da usmerite pažnju na svoje zdravlje i blagostanje. To ne mora biti isključivo vežbanje i dijete. O zdravlju se možemo pobrinutii tako da napravimo nekoliko izmena u svojoj elektronskoj opremi. Na primer, kako bi smanjili umor očiju i ostali što je moguće više koncentrisani na poslu, ključno je imati monitor koji minimalizuje naprezanje. Philips SoftBlue tehnologija ublažava potencijalno loš dugoročni uticaj plave svjetlosti na vid. SoftBlue monitori funkcioniraju tako što smanjuju emitiranje plave svetlosti na sigurniju količinu i to čine tako da ne ugrožavaju vernost boja ili osvetljenja ekrana.

Pročitajte i tekst:  Philips monitori - novi pogled na bolju produktivnost

Ako se iskoristi na pravi način, januar može biti zaista pozitivan mesec u godini. Uz odlično iskustvo gledanja sa vernim bojama, odličnom rezolucijom i modernim izgledom monitora vreme do proljeća može proći baš brzo.

Više informacija o Philips monitorima: www.philips.com/monitors