PHILIPS monitori na sajmu IFA 2016

Kompanija PHILIPS zauzela je kompletnu halu broj 22 berlinskog sajma i na tom velikom prostoru prezentovala široku paletu svojih proizvoda. Konkretno, nas su zanimali prvenstveno PHILIPS monitori, pa smo na to najviše obratili pažnju.

Imali smo priliku da na licu mesta razgovaramo sa gospodinom Artem Komenkom (Artem, Khomenko, product manager kompanije MMD) o najnovijim Philips monitorima prezentovanim na sajmu IFA 2016 u Berlinu. Evo šta je gospodin Komenko tom prilikom rekao specijalno za emisiju Polarotor:

“Ovog puta na sajmu IFA smo prikazali seriju najnovijih monitora koji su trenutno dostupni na tržištu. Kao prvo  predstavio bih monitore iz serije „Ultra Color“, namenjene prvrnstveno profesionalnim i poluprofesionalnim fotografima, dizajnerima i video maker-ima. Ultra Color tehnologija proširuje paletu boja, tako da prikazuje prirodnu zelenu boju, živu crvenu boju i duboku plavu boju. U ovim monitorima vidimo veliki potencijal na tržištu.

Drugo što želim da vam predstavim je naš novi zakrivljeni monotor, to je monitor dijagonale ekrana 40 inča i kao takav predstavlja trenutno najveći zakrivljeni monitor na svetu koji ima 4K rezoluciju.

philips_40_inch_4k_curve

Treći model monitora kojim se takodje ponosimo je “Philips Ultra Slim” monitor, najtanji monitor na svetu, monotor sa kristalno jasnom slikom kao što možete i videti.

To je u najkraćim crtama ono na šta sam posebno želeo da vam skrenem pažnju, a naravno ovde na našem štandu u hali 22  prezentujemo i razne druge modele monitora u 4k rezoluciji ili manjoj, zakrivljene ili ravne, monitore različitih dijagonala ekrana, tako da svako prema svojim potrebama može izabarati šta mu je potrebno.“

Pročitajte i tekst:  ADATA predstavlja SSD za igrače XPG SX8000 PCI Express 3.0 x4 M.2 2280

Vladimir Bubanja