Philips monitori osvojili prestižnu Red Dot nagradu za dizajn

Dva nova Philips zakrivljena monitora osvojila su Red Dot nagrade za dizajn proizvoda u 2017. Ove nagrade dokaz su MMD-ove predanosti kombinuju naprednog iskustva gledanja i izvrsnog dizajna. Red Dot, koji svake godine privlači više od 5.000 prijava iz više od 50 zemalja, jedan je od najvećih i najprestižnijih dizajnerskih takmičenja na svetu.

„MMD je predan razvijanju inovativne tehnologije koja čini rad i igru lakšom i ugodnijom za korisnike. Vrlo smo ponosni što su naša dva zakrivljena monitora prepoznata od strane Red Dot žirija. Uzimamo ovo kao potvrdu naše strategije te možemo slobodno najaviti kako ćemo ove godine dodatno proširiti našu liniju zakrivljenih monitora., rekao je Stefan Sommer, direktor marketinga za Europu AOC i MMD.

Pobednici Red Dot nagrade

Oba nagrađena monitora imaju zakrivljeni ekran koji stvara suptilni uranjanjajući efekt zaokružujući korisnikovu liniju vida. 34-inčni LCD monitor linije X (349X7FJEW) savršeno kombinuje funkcionalnost i inovacije, povećavajući prožimajuće iskustvo gledanja sa ultra tankim okvirom „od ivice do ivice“. CrystalClear UltraWide Quad HD rezolucija sa 3440 x 1440 piksela i Ultra Wide-Color tehnologija pružaju odlične vizuale u panoramskom formatu, što čini monitor jednako pogodnim za rad i zabavu.

32-inčni LCD monitor linije M (328M6FJMB) je dizajniran za izvanredan doživljaj kućne zabave i povremeni gaming. Ovaj monitor pruža CrystalClear Quad HD rezoluciju s 2560 x 1440 piksela u kombinaciji sa AMD FreeSync tehnologijom i brzinom osvežavanja od 144Hz. Osim toga, ima i Ambiglow rasvetu – jedinstvenu karakteristiku koja stvara aureolu svetlosti na i oko baze koja se sinhronizuje sa slikom na ekranu i stvara još veće uranjajuće iskustvo u intenzivnim, takmičarskim igrama.

Pročitajte i tekst:  Novi Philips monitori sa USB-C docking rešenjem

Osim toga, oba monitora su opremljeni i LowBlue načinom rada i podesiva su po visini za zdravije i ugodnije korišćenje.

Više informacija o nagradi Red Dot Award može se pročitati na: http://en.red-dot.org/winners_product_design_2017.html.