Počinje globalna ADATA potraga za blagom

ADATA Technology, vodeći proizvođač DRAM modula visokih performansi i NAND Flash proizvoda, ima čast da najavi početak globalne promocije pod imenom ADATA potraga za blagom koja će trajati do 3. januara 2017. godine. ADATA potraga za blagom predstavlja glavnu investiciju brendiranja u koju je uključena i zajednica, a sam projekat je ostvaren u saradnji sa nekoliko vrhunskih partnera, dok su nagrade u vrednosti od više hiljada dolara. Učesnici se mogu kvalifikovati za osvajanje najnovije tehnologije poput HTC Vive, Sony Playstation 4, poslednje grafičke kartice od MSI-a, BitFenix kućišta za računare, ERATO premijum audio opreme, a pored svega mogu osvojiti i modne aksesoare, kao i raznu opremu za video igre.

 adata-global-treasure-hunt-2016-pr-900x640

Prikazivanje i oblikovanje istaknutih trendova poput VR (“virtuelna realnost”)

ADATA je ostvarila veliki uspeh od svog osnivanja 2001. godine. Kompanija je inovativna i odgovara na rastuće trendove, često predstavlja proizvode koji zadovoljavaju nove potrebe i ohrabruje razvoj u tehnološkom pogledu. Od 3D NAND SSD do daljinski upravljanom RGB LED rasvetom, kao i mobilne dodatke sa više konektora koji su u stanju da menjaju svoj oblik, ADATA dizajn i proizvodnja, donosi korisnicima unikatne proizvode po sjajnoj ceni. Nedavno, ADATA XPG hardver brend za video igre je počeo sa fokusiranjem na VR kampanju, u saradnji sa industrijskim partnerima kako bi omogućili korisnicima bolje iskustvo virtuelne realnosti, putem brže memorije i skladištenja.

Pročitajte i tekst:  vivo postavlja smernice za inovacije na tržištu pametnih telefona u 2023. godini

Zahvalnica zajednici

Kompanija ADATA iskazuje svoje zadovoljstvo zbog rasta kompanije i vernosti korisnika i zato je potraga za blagom svojevrsna proslava ovih ostvarenja u smislu da ADATA poziva na veće učešće zajednice. Najvažnije je da celokupna ADATA porodica ovom kampanjom želi da pokaže zahvalnost lojalnim korisnicima i prijateljima a to čini i povoljnim cenama koje su specijalno pripremljene za ovu priliku.

Učešće je lako

Širom sveta se može pristupiti ADATA potrazi za blagom kupovinom ADATA proizvoda ili jednostavno ukoliko ste trenutni vlasnik ADATA proizvoda i ocenite ga na jedan od predloženih načina. Ocene se mogu poslati na sajtove on-line prodavnica kao što su Amazon, Newegg, NCIX, LAZADA i drugi. Alternativno, učesnici mogu napisati recenziju na blogu ili forumu, napraviti video, recenziju ili tzv. unboxing, i postovati ga na Facebook,

Twiter ili YouTube. Pobednici će biti proglašavani u tri runde i to 31. oktobra, 30. novembra i 3. januara.

Specijalna bonus nagrada

Svako ko lajkuje, prokomentariše ili podeli obaveštenje o ADATA potrazi za blagom na ADATA globalnoj Facebook stranici učestvovaće u srećnom izvlačenju za nagradu Ultimate SU800 3D NAND SSD.

Za sve detalje, pravila, i regulative, posetite www.adata.com/event/2016/treasure

ADATA globalna Facebook strana : www.adata.com/event/2016/treasure