Podesivi stalak za telefone i tablete

screensight1Screen Sight je univerzalni, potpuno podesiv stalak za telefon koji može da se drži na stolu, ali i da se okači na zid. Stalak je masivan, napravljen je od metala i ima nekoliko zglobova koji omogućavaju postavljanje telefona u najrazličitije položaje. Sam telefon se sa stalkom povezuje putem magneta i može da stoji u praktično bilo kom položaju.

Zahvaljujući višestrukim zglobovima, telefon može da se odmakne od zida, ili podigne od stola za tridesetak centimetara i da se postavi u optimalan položaj, bilo da stojite, sedite ili ležite. Platforma na koju se postavlja telefon ili table poseduje osam jakih magneta, koji će uređaj držati dovoljno čvrsto, čak iako se on namesti na samo polovini platforme. Moguće lokacije za njegovu upotrebu su pored kreveta (kada možete da namestite telefon za gledanje filmova ili slušanje muzike), u kuhinji (za pregled recepata tokom pripremanja hrane), na radnom stolu kada je telefon potrebno da se postavi u neki prirodniji položaj)…

screensight2Screen Sight stalak proizvodi kompanija ScreenSight Ltd. Napravljen je od aluminijuma i proizvodi se u šest različitih boja. U kompletu se dobija sve što je potrebno za implementaciju, uključujući i šrafove, kao i magnetni dodatak za telefon.

Pročitajte i tekst:  Samsung One UI 3 stiže uz Android 11 i podiže korisničko iskustvo na novi nivo