Cool gedžeti koji mogu poslužiti kao originalni Novogodišnji pokloni

Do nove godine ostalo je još malo vremena i ako do sada još uvek niste razmišljali o novogodišnjim poklonima, krajnje je vreme da to uradite.

 

U nastavku teksta predložićemo vam nekoliko ideja za poklone koje će se svideti svima, a koji pri tome ne koštaju mnogo.

SPEEDLINK Christmas Tree

USB jelka s kojom ćete radni prostor pored računara „obući“ u novogodišnje ruho. Jelka na vrhu ima zvezdu, a opremljena je LED svetlima plave, zelene i crvene boje, pa može da posluži i kao neka vrsta USB noćne lampe.

Cena: 999 din.
Kontakt: Gigatron

 

Xwave Warm up 52 

Ovo je prvenstveno poklon namenjen nežnijem polu, sa kojim ćete na više nivoa pokazati da mislite na vašu lepšu polovinu. Xwave Warm up 52 u roze ili zlatnoj boji je 2 u 1 uređaj koji jednostavno ne može da omane. U pitanju je eksterna baterija za telefon kapaciteta 5.200 mAh, koja se uz to može iskoristiti i kao grejač za ruke. Ako tome dodamo i roze boju, sigurni smo da će vaša lepša polovina sa oduševljenjem prihvatiti ovaj poklon.

Cena: 1.490 din.
Kontakt: NT Company

 

Silicon Power BLAZE B05

Silicon Power nudi memorijski disk solidnog kapaciteta i velike brzine transfera. Sa USB 3.0 interfejsom vrlo brzo može da se prekopira svih 32 GB koliko ovaj fleš disk ima memorije. Definitivno odličan poklon za svakog IT-jevca.

Cena: 1.590 din.
Kontakt: Gigatron

Pročitajte i tekst:  HyperX predstavio svoj prvi gejmerski miš – Pulsefire FPS

 

Xwave B Mini Round black

Minijaturni eksterni, bluetooth zvučnik Xwave B Mini Round black, idealan je saputnik za sve ljubitelje muzike. Osim što se može bežično povezati sa telefonom ili tabletom dozvoljava slušanje muzike direktno sa USB fleš diska ili sa MicroSD kartice. Tu je, naravno, i FM prijemnik, a kao dodatak može da se koristi i kao hands-free uređaj za telefonske pozive. Uprkos malim dimenzijama jačina zvuka je sasvim dovoljna (3W), a kvalitet je više nego zadovoljavajući.

Cena: 1.990 din.
Kontakt: NT Company

 

Xwave B Round gray

Ako želite malo veći zvučnik, a niste spremni da platite mnogo više novca, preporučujemo Xwave B Round gray. Po dizajnu je sličan ranije pomenutom Xwave B Mini Round black zvučniku, ali osim većih dimenzija donosi jači zvuk (5W) i znatno jaču bateriju (1200 mAh). Sve ostale funkcionalnosti su tu – bluetooth povezivanje, USB i MicroSD priključci, FM radio i hands-free funkcija.

Cena: 2.390 din.
Kontakt: NT Company

 

Xwave B Square blue

Ovde se suštinski radi o promeni dizajna u odnosu na Xwave B Round gray zvučnik, jer je većina ostalih karakteristika identična s njim. Kako mu ime kaže, u pitanju je četvrtasti bluetooth zvučnik, koji ipak donosi i jednu dodatnu opciju. Pored uobičajenih FM radio prijemnika, hands-free funkcije, USB i MicroSD portova, donosi i mogućnost žičnog povezivanja sa različitim izvorima zvuka putem 3.5 mm stereo audio ulaza. Time mu se otvara nova mogućnost upotrebe, kao što je recimo direktno povezivanje sa desktop ili laptop računarom.

Pročitajte i tekst:  Kaspersky Lab predstavlja novi program za osnaživanje svojih partnera

Cena: 2.990 din.
Kontakt: NT Company

 

Xwave X5M

Kombinacija zvučnika i mikrofona s kojim se za nekoliko sekundi može napraviti ozbiljna karaoke žurka. Zar vam treba nešto više od toga za najluđu noć? Xwave X5M poseduje mikrofon sa jedne strane i zvučnik jačine 3W sa druge. Kontrole koje ima omogućavaju mu da se reguliše jačina pojačanja zvuka, kao i nivoa eha (ukoliko neko želi da ga koristi). Uređaj poseduje sopstvenu bateriju koja mu omogućava da samostalno radi nekoliko časova. Uz sve to, Xwave X5M možete da povežete sa mobilnim telefonom putem bluetooth konekcije, ili direktno, putem kabla. Detaljnije informacije o ovom uređaju pročitajte ovde.

Cena: 3.290 din.
Kontakt: NT Company

 

Rollei Actioncam AC 372

Rollei AC 372 je entry-level akciona kamera koja će vas na najjeftiniji način upoznati sa čarima aktivnog snimanja. Poseduje širokougaoni objektiv 140°, kao i vodootporno kućište s kojima možete da isprobate podvodno snimanje. Rezolucija video snimaka je 1280 x 720p, a izmenjiva litijum-jonska baterija obezbeđuje 80 minuta neprekidnog snimanja.

Cena: 4.490 din.
Kontakt: WinWin

 

Cordys ZOOM Smart Kids

Pametni sat za decu sa mnoštvom dodatnih funkcija odličan je poklon za najmlađe članove porodice. Ekran osetljiv na dodir u boji i mnoštvo korisnih i sigurnosnih funkcija obezbediće mnogo zabave za decu, ali i osećaj sigurnosti za roditelje. Može da se koristi za pozive (jer poseduje Mini SIM slot), a za roditelje će od najveće važnosti biti mogućnost da preko GPS-a ili WiFi-ja u svakom trenutku prate lokaciju svog deteta. Sat postoji u dve boje – plavoj za dečake i roze za devojčice.

Pročitajte i tekst:  Ovo smo svi čekali - Nokia telefon sa ugrađenim bežičnim slušalicama stiže u Srbiju

Cena: 4.990 din.
Kontakt: Dudi Co.

 

Xwave B Power Tube black

Sada već prelazimo na ozbiljne predloge za poklone, ali ostajemo u domenu žurki. Uz Xwave B Power Tube, biće vam dovoljno da imate telefon za stvaranje ozbiljne atmosfere na žurci. Sa veoma kvalitetnim stereo zvukom ukupne snage 20W (2 x 10W) ovaj prenosni bluetooth zvučnik ozbiljno konkuriše kućnim mini linijama. Baterija od 2.400 mAh, biće dovoljna da izdrži celovečernju zabavu, a na raspolaganju su i FM radio prijemnik, kao i USB, MicroSD i 3.5 mm audio ulazi.

Cena: 4.990 din.
Kontakt: NT Company

 

TnB MGAME4

Poklon koji će se svakako svideti gejmeru je odgovarajući gejmerski miš. TnB MGAME4 je ergonomski dizajniran miš, čije težište može precizno da se definiše pomoću malih tegova, sa 12 tastera koji olakšavaju kontrolu u igrama. Miš detektuje pomeranje brzine do 76 cm/s, ima promenljivu preciznost od 500 do 6.000 dpi, a sa računarom se povezuje preko USB porta (što osigurava da neće biti lagova u upravljanju).

Cena: 6.999 din.
Kontakt: Dudi Co.