Novi sajt – TransportAukcije.com

U modernom  poslovnom svetu podložnom svakodnevnim promenama, prednosti ovakvog vida saradnje, u odnosu na dosadašnji model, su višestruke a ogledaju se pre svega u uštedi vremena i novca. U svetu je već odavno počeo da se primenjuje sistem obrnutih aukcija.
Šta to znači ?
Aukcije ne postavljaju prodavci, već kupci.

Vi kao kupac (korisnik) dovoljno je da navedete vrstu transporta i njenu kategoriju, lokaciju sa koje se transport vrši i lokaciju na koju se vaš teret dostavlja.

Image1
Na osnovu izraženih potreba kupaca, Vi prodavci (prevoznici ) šaljete cene po kojoj bi ste izvršili uslugu transporta.
Prodavac ima pravo da ponudi cenu za koju smatra adekvatnom kako za sebe, tako i za kupca. Veoma jednostavno !

Prednosti organizovanja ovakvog vida transporta je višestruki, kako za jednu tako i za drugu stranu.

Prevoznicima to otvara vrata za nove poslovne šanse, posebno malim preduzećima.
Ovakav vid saradnje omogućava malim preduzećima da imaju jednake šanse kao i velika preduzeća za dobijanje posla.
Takodje smanjuje se vreme pregovora izmedju dveju strana sto omogućava prevoznicima da svoje svakodnevne poslove obavljaju efikasnije.

„Transport aukcije“ nude i niz pogodnosti za kupce. Naš model se bazira na nalaženju najpovoljnijih cena kako za kupce tako i za prevoznike. Ovo je mode poslvoanja gde su svi na dobitku.

Ušteda u vremenu je  takođe bitan faktor. Dosadašnji model transporta zahtevao je da kupci kontaktiraju određeni broj prevoznika i na osnovu njihovih sagledanih ponuda donesu odluku o izboru prevoznika. Sada samo treba da unesete Vaše zahteve za transport i u određenom vremenskom periodu koji vi odaberete dobijate ponude od velikog broja prevoznika po cenama koje su niže od uobičajnih.

Pročitajte i tekst:  Kingston predstavio DataTraveler Max USB 3.2 Gen 2 Flash koji obara rekorde

Ne kaže se bez razloga da ljudi ne veruju u savršenstvo, već u stalna poboljšanja i stalne promene. Budite deo te ideje!

www.transportaukcije.com

TransportAukcijeFinal