Revolucija u proizvodnji pametnih telefona

Kompanije Huawei Consumer Business Group (BG) i Leica Camera AG danas su objavile početak strateškog partnerstva koje će zahvaljujući jedinstvenoj simbiozi vrhunske tehnologije, fotografije, umetnosti izrade i detaljnog inženjeringa pokrenuti revoluciju u industriji pametnih telefona.

huawei_0

Kompanija Huawei se 2012. godine pozicionirala kao treća najveća kompanija za proizvodnju mobilnih telefona u svetu, a 2015. godine je postala i prva kineska kompanija koja je u jednoj godini prodala više od 100 miliona mobilnih uređaja. Huawei je prvi kineski brend koji se našao na Interbrand Best Global Brands listi u 2014. godini, na kojoj je tada zauzeo 94. mesto. Naredne, 2015. godine, Huawei je na pomenutoj listi zauzeo 88. mesto. U 2016, Huawei planira da nastavi niz uspešnih kolaboracija saradnjom sa kompanijom Leica Camera, najčuvenijim brendom u svetu fotografije, kako bi svojim korisnicima isporučio nove vrhunske uređaje.

Kompanija Leica Camera više od 100 godina proizvodi optička sočiva visoke klase i fotoaparate premium kvaliteta koji su postali omiljeni među pionirima urbane fotografije. Naprednim optičkim inženjeringom i vrhunskim kvalitetom izrade, Leica kamere, neprestano privlače nove generacije korisnika koji žele da postignu “Leika look” i poseduju ova dizajnerska remek-dela. Osim što proizvodi vrhunske uređaje, kompanija Leica pruža podršku istaknutim fotografima i novim talentima širom sveta.

Novi detalji o partnerstvu kompanija Huawei i Leica, koje će pokrenuti revoluciju na polju istraživanja i razvoja, dizajna, ko-inženjeringa, korisničkog iskustva, marketinga i distribucije u maloprodaji, biće objavljeni u narednim mesecima.

Pročitajte i tekst:  Samsung Galaxy Note10 i Note10+, najbolje digitalne sveske