Samsung će predstaviti Family Hub frižider na sajmu IFA 2016

Samsung je objavio da će evropsko izdanje popularnog modela frižidera Family Hub biti predstavljeno na sajmu IFA 2016 u Berlinu. Novi uređaj sa dvoja vrata ima frižider u gornjem, a zamrzivač u donjem delu, što je konfiguracija koja više odgovara ukusu potrošača u Evropi.

RB38K7998B1_005_Detail_Black

Kao i originalni Family Hub, evropsko izdanje ima Samsungovu jedinstvenu tehnologiju dvostrukog hlađenja Twin Cooling PlusTM, koja odvojeno hladi frižider i zamrzivač pomoću dva zasebna isparivača, održavajući temperaturu i vlažnost na vrednostima optimalnim za čuvanje hrane. Family Hub frižider se takođe može pohvaliti tehnologijom preciznog hlađenja pod imenom Precise Chef CoolingTM koja omogućava održavanje temperature uz veoma male fluktuacije od samo ± 0,5 stepeni. Zajedno, ove dve tehnologije pomažu korisnicima da u najvećoj mogućoj meri sačuvaju svežinu namirnica pri optimalnim temperaturama, bez mešanja mirisa između frižidera i zamrzivača.

Kamere koje snimaju unutrašnjost frižidera slikaju sadržaj frižidera svaki put kada se vrata zatvore. Korisnici lako mogu da vide šta imaju u frižideru u bilo kom trenutku i sa bilo koje lokacije, pomoću svog pametnog telefona. Vlasnici ovog modela takođe mogu da prate rok trajanja, unoseći broj dana preostao do isteka trajanja namirnica. Ovaj broj se zatim automatski smanjuje, a detaljne informacije se mogu videti na ekranu osetljivom na dodir bez otvaranja vrata frižidera, preko aplikacije za podsetnik za namirnice, Food Reminder.

Pročitajte i tekst:  Novi Canon firmware otključava profesionalne video opcije

Potrošači sada mogu i lakše da obave nabavku namirnica, iz komfora svoje kuhinje, kupovinom preko interneta. Samsung je sklopio partnerstva sa različitim servisima za kupovinu namirnica preko interneta iz svih regija, kao što su Eataly, Supermercato24, and coop@home u Evropi. Vlasnici Family Hub modela takođe će moći da pristupe ekskluzivnim receptima članova Samsungovog kluba vrhunskih kuvara „Club des Chefs“, kao i hiljadama recepata od globalnih partnera kao što su All Recepies, najčešće preuzimana aplikacija za recepte na svetu, Whisk i CHEFKOCH.DE.

Pričvršćen na vrata evropskog modela Family Hub frižidera nalazi se ekran osetljiv na dodir sa dijagonalom od 21,5 inča koji može da služi kao interaktivna piši-briši tabla za celu porodicu. Putem Samsungove aplikacije Smart Home za pametni dom, članovi porodice mogu da dele slike i poruke u stvarnom vremenu, gde god da se nalaze. Korisnici takođe mogu da sinhronizuju svoje kalendare na pametnim telefonima i podele svoje rasporede dnevnih obaveza, kroz aplikaciju Sticki.

Kako kuhinja služi kao srce doma i mesto okupljanja, Samsungov Family Hub frižider savršeno je pogodan za trenutke kada porodica i prijatelji dođu u goste. On nudi opciju da prikaže sadržaj koji se prikazuje na TV-u i da pušta muziku kroz svoj ugrađeni zvučnik.Family Hub je model kojim Samsung donosi novu definiciju u upotrebi kuhinje. Uz ulogu u pripremi i čuvanju hrane, Family Hub može da služi i  kao čvorište za komunikaciju članova porodice, za zabavu i usluge iz domena pametnih domova. Sa ovim funkcijama, frižider Family Hub transformiše kuhinju u idealan prostor za porodična druženja.

Pročitajte i tekst:  NVIDIA ekskluziva: PUBG Desert mapa dobija novo oružje, R45 revolver

“Dizajnirali smo Family Hub frižider prema potrebama porodica i modernih domaćinstava u Evropi”,  izjavio je Su Bjung-Sam, šef Samsungove Divizije digitalnih kućnih uređaja. “Uvodeći tehnologije bez premca i funkcije povezivanja koje se suštinski uklapaju u način života u Evropi na evropsko tržište frižidera, mi imamo nameru da zadržimo svoju vodeću poziciju.”

Štand kompanije Samsung biće otvoren na nivou 2 hale City Cube u Berlinu od 2. do 7. septembra, tokom sajma IFA 2016.