Samsung lider u prodaji digitalnih ekrana

Već sedmu uzastopnu godinu, Samsung je zadržao svoju poziciju kao svetski lider u prodaji digitalnih ekrana. Nedavno objavljeni podaci o prodaji IHS-a, vodećeg izvora informacija, analiza i ekspertize u oblasti tehnologija za prikazivanje vizuelnih sadržaja potvrđuju Samsungovo vođstvo u ovoj grani industrije.

02-Outdoor-Signage-1-distribution

Kako klijenti širom sveta traže sve dinamičnije načine da zaokupe pažnju svojih korisnika, Samsung je nastavio sa inovacijom svojih tehnologija, kako bi odgovorio na sve veće potrebe za prilagodljivim ekranima visokih performansi, korišćenih u različitim okruženjima.

Prema tehnološkom izveštaju IHS-a pod naslovom “Praćenje tržišta javnih ekrana za prvi kvartal 2016  (“Public Display Market Tracker Q1 2016”), Samsung drži 28,8 posto udela na globalnom tržištu po prodaji digitalnih ekrana.

“Samsung je kompanija koja stoji iza nekih od najboljih i najmoćnijih inovacija u oblasti prikaza vizuelnih sadržaja, i mi smatramo da će upravo ta stalna inovacija odvesti naše poslovanje i poslovanje naših klijenata do još većih uspeha,” izjavio je Seog-gi Kim, viši potpredsednik Divizije ekrana u kompaniji Samsung. “Ova najnovija rang lista kompanije IHS odslikava godine napornog rada i posvećenosti da našim partnerima obezbedimo alate kojima će stvoriti personalizovana iskustva koja zaokupljuju pažnju i biće nam jako drago da zadržimo svoju poziciju lidera na globalnom tržištu digitalnih ekrana još mnogo godina.”

Sa širokim spektrom interaktivnih i informativnih ekrana, Samsungova paleta SMART znakova donosi kompletna rešenja prilagođena posebnim potrebama svakog klijenta za najrazličitije delatnosti, uključujući javnu upravu, obrazovanje, ugostiteljstvo, zdravstvo, finansijske usluge i maloprodaju. Ove tehnologije unapređuju saradnju i produktivnost, istovremeno donoseći moćnije alternative ekranima nalik onima iz široke potrošnje. Samsungova paleta obuhvata:

  • LED znakove – ovi ekrani predstavljaju spoj dizajna koji je moguće skalirati i vizuelnog kvaliteta koji donosi LED, te publici u zatvorenim prostorijama i na otvorenom donose jasnu, čitljivu sliku.
  • SMART znakove – donose brilijantno jasne poruke na otvorenom prostoru. Ovi intenzivno osvetljeni ekrani sa visokim kontrastom odlikuju se jasnom slikom i izdržljivošću koja obezbeđuje rad 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji, uz smanjenje smetnji koje skreću pažnju, bez obzira na vremenske prilike ili izloženost drugim elementima prirodnog okruženja.
  • Video zidove – prilagodljivi za bilo koju kombinaciju ekrana ili oblika, ovi ekrani eliminišu neujednačenost ekspresije boje kao i druge vizuelne nedostatke donoseći poruke koje ostavljaju jak utisak u velikom formatu. Prošle godine Samsung je pustio na tržište video zid sa najtanjim okvirom, kojim se dalje smanjuje skretanje pažnje, što omogućava publici da se koncentriše na sadržaj koji se prikazuje.
  • Interaktivne table (IWB) – Samsungovi ekrani prilagođeni multimedijalnim sadržajima omogućavaju deljenje sadržaja u stvarnom vremenu, kako bi se proširile mogućnosti interaktivne komunikacije u salama za sastanke i učionicama. Ove interaktivne table su kompatibilne i sa stilusima i sa dodirom prsta, što donosi dodatnu fleksibilnost.
Pročitajte i tekst:  Novi model Xiaomi električnih trotineta "Electric Scooter 3" stigao u Srbiju

Da biste saznali više o kompletnoj paleti Samsungovih SMART znakova, posetite www.samsung.com.