Samsung na prestižnom sajmu satova i nakita – Baselworld 2017

Kompanija Samsung je dobila priliku da se pridruži Meki ljubitelja satova na sajmu Baselworld 2017 i da, predstavljanjem svojih Gear pametnih satova, premosti jaz između visoke tehnologije i nasleđa švajcarske izrade časovnika.

Zajedno sa paletom Gear pametnih satova, na sajmu će biti izložene i specijalno dizajnirane narukvice za satove, dodatne varijacije boja za Gear S3, kao i novi idejni koncepti. Poseban naglasak biće na modelu Gear S3 koji kombinuje precizno izrađene elemente vrhunskog dizajna kakvi se sreću na tradicionalnim satovima, sa tehnološkim inovacijama pametnih satova. Ovaj nosivi uređaj donosi i odgovarajuće prednosti za korisnike poput otpornosti na vodu, ugrađenih zvučnika za dolazne pozive, glasovne poruke i puštanje muzike sa interneta, kao i nezavisni GPS kojim se prate sportske aktivnosti. Gear S3 dizajniran je tako da upotpuni svaku kolekciju satova, a naslanja se na tradiciju luksuznih komada koji će biti prikazani na sajmu Baselworld.

“Za nas je ručni sat mnogo više od prostog merača vremena. On odražava lični stil i interesovanja. Gear S3 podiže jednostavnost upotrebe, stil i inovaciju na novi nivo, uz istovremenu stalnu posvećenost kvalitetnoj izradi”, izjavila je Jungi Li, izvršna potpredsednica za globalni marketing u Diviziji za mobilne komunikacije kompanije Samsung. “Gear S3 je više od pametnog sata. To je ručni sat koji u kategoriju pametnih satova donosi vanvremenski dizajn, a izrađen je kako za zaljubljenike u satove, tako i za zaljubljenike u tehnologiju.”

Pročitajte i tekst:  Trednovi i razvoj tržišta monitora

Dizajner luksuznih satova iz Švajcarske, Ivan Arpa, pridružiće se Samsungu na sajmu Baselworld kako bi prikazao tri idejna dizajna ručnih satova zasnovana na modelu Gear S3. Arpa će ovom prilikom predstaviti sat koji na prvi pogled liči na Gear S3, ali je zapravo tradicionalni ručni sat sa mehanizmom i detaljima proizvedenim u Švajcarskoj. Zatim, sat koji predstavlja novi pristup Gear S3 modelu, kod kojeg su elementi završne obrade podignuti na sledeći nivo, kao i koncept Gear S3 u obliku džepnog časovnika.

“Samsungovo prisustvo na sajmu Baselworld prikazuje kako se svet tehnologije i horologije stalno razvija”, izjavio je dizajner satova, Ivan Arapa, koji je učestvovao u prvobitnom procesu dizajniranja Samsung Gear S3. “Samsung je posvećen tome da obezbedi kvalitetnu izradu svih svojih proizvoda, kojom se odslikava nasleđe i evolucija industrije satova.”

Na sajmu Baselworld, kompanija će takođe predstaviti svoj promotivni paket „Value Pack“ za Gear S2 i S3. Ovaj paket za ažuriranje donosi još više sadržaja i omogućava korisnicima da obave više zadataka, kroz partnerske aplikacije vrhunskih brendova kao što su Spotify i NEST. Uz to, unapređene su i funkcije kao što su merač nadmorske visine i vazdušnog pritiska, funkcije podsetnika i S Health, aplikacija za praćenje zdravlja.

Otkako je premijerno predstavio svoj prvi nosivi uređaj 2013. godine,  Samsung se održao na liderskoj poziciji u industriji nosivih uređaja i nastavlja da pomera granice, šireći svoju paletu raznolikih i inovativnih rešenja koja spajaju tehnologiju, usluge i jednostavnost upotrebe. Takođe, Samsung nudi i dodatne izglede ciferblata i kaiševa za Gear S2 i Gear S3, omogućavajući korisnicima jednostavno i moderno prilagođavanje njihovih pametnih satova svim životnim stilovima i dnevnim aktivnostima.

Pročitajte i tekst:  Trendovi budućnosti koji najviše interesuju ljude danas: Automobili, hrana, zdravlje i besmrtnost