Slušalice za deljenje muzike – Maxell Mxh-Hp650 KUMA

Prošlo je vreme kada se muzika pomoću slušalica delila tako što svaki slušalac stavi po jednu „bubicu“ u svoje uvo. Osim što je ovakav način slušanja potpuno nepraktičan zbog položaja u kome moraju da budu oba slušaoca, ni sa tehnička strane nije prihvatljiv (jer oboje čuju samo mono zvuk).

Zato je Maxell došao na ideju da podeli zvuk između slušalaca na tehnički prihvatljiv i daleko lakši način – povezivanjem dva para slušalica. Da, Maxell Mxh-Hp650 KUMA ima mogućnost da prosledi zvuk na još jedne slušalice, koje će se na njih povezati standardnim putem, preko 3.5 mm stereo konektora. Ovim se izbegavaju i dodatni kablovi sa dva izlaza za slušalice (tzv. „lopovi“), a i zvuk se može proslediti i do više slušalaca, pod uslovom da svaki od njih koristi ove slušalice (redna veza).

Same slušalice su lepo i moderno dizajnirane. Poseduju zvučnike prečnika 40 mm, obloženim mekanim sunđerom koji lepo prijanja na uši i obezbeđuje dugotrajno slušanje muzike bez nelagodnosti. Frekventni opseg drajvera pokriva pun čujni opseg čoveka, tako da su u stanju da precizno reprodukuju sve zvuke. Zgodno je i što slušalice imaju integrisan mikrofon, pa mogu da se koriste i prilikom telefoniranja.

Maxell Mxh-Hp650 KUMA predstavlja jedan zaokružen i, moramo da kažemo, veoma interesantan proizvod. Dobar kvalitet zvuka i dodatne funkcionalnosti čine ga odličnim saputnikom, pogotovo kada ono što slušate želite da podelite i sa svojim prijateljom ili voljenom osobom.

Pročitajte i tekst:  Otkrivamo 5 stvari koje sigurno niste znali o Motorola G telefonima

Pogledajte video prikaz slušalica na našem YouTube kanalu:

Kontakt: Dudi Co.

Detaljne karakteristike:

Veličina drajvera 40 mm
Frekventni opseg 20 Hz – 20 KHz
Magnet Neodimij
Osetljivost 103 +/- 3 dB (na 1 KHz)
Impedanca 32Ω +/- 15% (na 1KHz)
Ulaz 30 mW (maksimalno 2000mW)
Mikrovon Da
Ostalo Izlaz za slušalice