Sony gedžeti za najlepše praznične uspomene

Ulepšajte ulazak u Novu godinu sebi i svojim najmilijima paketićima iz kompanije Sony, u čijoj ćete raznovrsnoj ponudi pronaći poklon po svačijem ukusu.

sony_zvucnik-gtk-xb7_lifestyle

Novogodišnja muzika u visokoj rezoluciji

Priredite toplu i veselu atmosferu za porodicu i prijatelje uz pucketave melodije sa Sony gramofona PS-HX500, koji nudi mogućnost snimanja u visokoj rezoluciji. Ovaj retro uređaj vam daje priliku da uživate u svojim voljenim pločama i kod kuće, ali i u pokretu, dok odlična izrada gramofona omogućava istinskim ljubiteljima vinila da se prepuste omiljenim prazničnim hitovima.

Kada vam zatreba predah od slavlja, opustite se uz raznobojne Sony h.ear on Wireless NC slušalice (model MDR-100ABN). Upečatljivi dizajn u pet boja pristaje svakom modnom stilu, dok funkcija za digitalno potiskivanje buke suzbija zvukove iz okoline tako da u potpunosti možete da se koncentrišete na muziku. Povežite svoje slušalice sa odličnim Sony Walkman uređajem visoke rezolucije (model NW-ZX100HN) i iskoristite Bluetooth vezu za prenos sadržaja visokog kvaliteta uz pomoć ugrađenog S-Master HX digitalnog pojačivača. Zahvaljujući kapacitetu memorije od 128GB, omiljeni praznični hitovi  će vam uvek biti dostupni.

Dočekajte 2017. godinu u krugu prijatelja na vašoj kućnoj žurci

Pozdravite završetak stare i dolazak nove godine spektakularnom žurkom sa impresivnim EXTRA BASS zvučnicima. Neka vas ne prevari simpatičan dizajn modela SRS-XB3 – pritiskom na EXTRA BASS taster, njihova snaga će protresti celu sobu. Za još bolju atmosferu, isprobajte veću veličinu i jačinu uz audio sistem velike snage GTK-XB7 koji nudi mogućnost povezivanja preko Bluetooth standarda, zvučne efekte i raznobojna svetla. U ponudi su i bežične MDR-XB650BT EXTRA BASS slušalice čija tehnologija Bass Booster pruža snažan ritmični zvuk.

Pročitajte i tekst:  Revolucija na tržištu profesionalnih fotoaparata – Sony α9

Uđite u kadar čarobnih uspomena

Zabeležite svaki detalj praznične magije Sony α6300 fotoaparatom sa izmenjivim objektivima, koga odlikuje najbrži autofokus na svetu i neverovatnih 425 autofokusnih tačaka sa detekcijom faze. Ukoliko imate u planu da kraj stare godine dočekate na uzbudljivom putovanju, model DSC-RX100 IV biće vaš idealni saputnik. Jednoinčni slojeviti senzor ovog uređaja obezbeđuje snimanje 40x super usporenog snimka pri brzini od 1000 kadrova u sekundi, snimanje video zapisa visoke 4K rezolucije, kao i neverovatno detaljne fotografije. Ovaj fotoaparat odlikuje ZEISS Vario-Sonnar T* 24-70mm (ekvivalent 35mm) F1.8-F2.8 objektiv, a zahvaljujući kompaktnoj veličini, možete ga poneti bilo gde.

Uz Sony FDR-AX53 4K Handycam kameru, sve važne trenutke možete zabeležiti u 4K Ultra HD rezoluciji za četvorostruko više detalja nego što nudi Full HD format, pri čemu je podrhtavanje kamere umanjeno stabilizacijom slike Balanced Optical SteadyShot. Originalni poklon može biti i kompaktni fotoaparat DSC-HX90V sa optičkim uvećanjem od 30 puta i OLED tražilom sa mogućnošću uvlačenja. Ovaj uređaj nudi brojne stilove snimanja koji se mogu prilagoditi potrebama korisnika i brzom procesoru slike. Najveštiji fotograf u porodici obradovaće se čuvenom fotoaparatu punog formata α7R II koji obezbeđuje izuzetan kvalitet slike čak i pri uslovima slabog osvetljenja. Uz pomoć CMOS senzora sa pozadinskim osvetljenjem, ovaj uređaj će zabeležiti magične praznične trenutke u neverovatnoj rezoluciji od 42,4 megapiksela. Za savršen porodični portret, uparite fotoaparat α7R II sa SEL85F14  G Master objektivnom.

Pročitajte i tekst:  HUAWEI objavio poslovne rezultate za treći kvartal 2019. godine

 

Uživajte u novogodišnjem TV programu uz Sony televizore

Uronite u najdraže praznične filmske priče uz seriju fantastičnih Sony 4K HD televizora. Ukoliko želite najviši kvalitet slike u svom dnevnom boravku, izaberite ZD9 – najnoviji 4K HDR televizor dostupan sa dijagonalama od 65, 75 i neverovatnih 100 inča. Nagrađivani model KD-65XD93 pruža izuzetan kvalitet slike i prelepi dizajn, dok spektakularan High Dynamic Range standard nudi najviši nivo detalja i jasnoće. Možete isprobati i moćni model KD-75XD94 od 75 inča koji će pretvoriti vašu sobu u bioskop. Za najbolji zvuk, izaberite HT-NT5 2.1-kanalnu traku sa zvučnicima kompaktnog dizajna koja emituje zvuk sa trosmernih zvučnika i šest odvojenih pojačala. Premium audio i video plejer UHP-H1 sa dizajnom u jednoj kutiji obezbeđuje Full HD prenos za video igre, muziku i filmove najboljeg kvaliteta slike i zvuka.

 

Impresivni uređaji za celu porodicu – Sony iznenađenja ispod jelke

Neka vas prvog dana nove godine dočekaju praktični pokloni, kao što je mini Bluetooth zvučnik SRS-X11 koji dolazi u nekoliko atraktivnih boja i pruža iznenađujuće snažan zvuk za svoju veličinu. Idealan partner za beleženje zimskih avantura je akciona kamera HDR-AS50, dok će vam za ostvarivanje fitnes ciljeva nakon završetka brojnih prazničnih proslava poslužiti vodootporni Walkman modeli NW-WS410 sa kapacitetom memorije od 4GB (model WS413) ili 8GB (WS414) podataka i režimom ambijentalnog zvuka.

Pročitajte i tekst:  myFirst Headphones BC Wireless – bežične slušalice za decu