Tesla Smartphone 3.3 – Osveženje u najjeftinijoj klasi

Kompanija Comtrade predstavila je novog člana porodice pametnih telefona – Tesla Smartphone 3.3, uređaj koji značajno izlazi iz okvira svog cenovnog ranga. Uloženo je mnogo truda kako bi ovaj telefon objedinio što više karakteristika koje su korisnicima važne, a krajnji rezultat je kvalitetno izrađen i kompaktan telefon sa odličnim ekranom, podrškom za 4G vezu i dve SIM kartice i izuzetno atraktivnom cenom.

HD IPS ekran od 5 inča nudi dobar pogled iz svakog ugla i u velikoj meri neutrališe odsjaj. Uspostavljeni standard kvalitetnih 5“ ekrana omogućava ugodno korišćenje uređaja bez obzira da li se igrate, gledate video zapise ili surfujete internetom. Zahvaljujući HD rezoluciji, Tesla Smartphone 3.3 pruža živopisan i raskošni vizuelni doživljaj, dodatno pojačan automatskom regulacijom osvetljenja koje optimalno koristi bateriju i ne umara oči.

4G mreža omogućava velike brzine prenosa i obimne količine podataka preuzete u veoma kratkom roku. Zahvaljujući 4G podršci, streaming video sadržaja u visokoj rezoluciji na ovom telefonu teče veoma glatko, bez zastoja i čekanja na učitavanje.

Znamo da se ne odvajate od telefona i učinili smo sve da bude što komforniji za upotrebu. Odlično odmereni ekran dijagonale od 5 inča ostavlja minimalni prostor do bočnih ivica, obezbeđujući udobno držanje i upotrebu bez žrtvovanja funkcionalnosti kojoj u prilog idu i virtuelni navigacioni tasteri na ekranu. Tesla Smartphone 3.3 ima bateriju od 2100mAh koja omogućava pouzdanu autonomiju, čineći ovaj telefon optimalnim rešenjem kako za poslovnu, tako i za privatnu upotrebu.

Pročitajte i tekst:  Dizajneri pametnih telefona otkrivaju šta ih inspiriše

Sve što očekujete od modernog i kvalitetnog telefona, Tesla Smartphone 3.3 obezbeđuje po najpovoljnijoj ceni. Odlično optimizovani Android 7 pruža pravo zadovoljstvo pri upotrebi, uz osećaj lakoće i neometan rad. Uz to, preinstalirana SwiftKey aplikacija olakšava pisanje, jer omogućava prilagođavanje tastature potrebama korisnika.

Kao i ostali tesla modeli, Tesla Smartphone 3.3 dolazi za redizajniranim ikonicama koje unose svežinu u korisnički interfejs čineći ga preglednijim i lepšim.

Kontakt: www.tesla.info

Specifikacije:

Ekran 5” IPS, 1280 x 720 piksela
CPU MediaTek 6737 Quadcore, 1.25 GHz
Memorija 1 GB RAM, 8 GB FLASH, MicroSD do 32 GB
Kamere Zadnja: 8 MP

Prednja: 5 MP

SIM Dual SIM
Baterija 2100 mAh
OS Android OS 7.0 Nougat
Dimenzije 144.8 x 71.5 x 8.4 mm
Masa 140 g