Tesla Smartphone 6.3 – Novi član Tesla porodice telefona

Dve nedelje nakon predstavljanja Premium modela, Tesla Smarphone 9.1, kompanija Comtrade predstavila je novog člana porodice pametnih telefona – Tesla Smartphone 6.3. Ovaj uređaj treće generacije iz serije 6 pleni svojim elegantnim dizajnom i kvalitetnom izradom, a zahvaljujući odličnim karakteristikama u stanju je da zadovolji najšire ukuse i potrebe. Odlikuju ga brzi procesor, dobra optimizacija, radna memorija od 3 GB, kvalitetan ekran, dual SIM opcija, kao i 4G i GPS podrška.

Telefon poseduje Android 7.0, kao i 64-bitni procesor koji omogućava brz i tečan rad, glatko surfovanje po netu, laku simultanu upotrebu više aplikacija, manju potrošnju energije i grafiku koja u svakom detalju dočarava svetove najpopularnijih igrica. Ekran od 5” pruža odličan pregled, a HD rezolucija živopisan vizuelni doživljaj, dodatno pojačan Full Lamination rešenjem za najkvalitetnije osvetljenje i MiraVision opcijom za personalno podešavanje boja. Uz to, IPS ekran isporučuje oštre detalje nezavisno od ugla gledanja, a One Glass Solution tehnologija obezbeđuje jasan prikaz i značajno redukuje refleksiju, uz Asahi zaštitu od grebanja kao dodatnu pogodnost. I to nije sve, jer Fingerprint coating smanjuje tragove otisaka na ekranu, a dodatnu sigurnost pružaju fabrička zaštitna folija i silikonska maska koja ublažava i najnezgodnije padove. Tesla Smartphone 6.3 omogućava da odvojite privatno od poslovnog upotrebom dve SIM kartice. Podatke na telefonu možete da zaštitite fingerprint senzorom čija izuzetna preciznost prilikom prepoznavanja garantuje da niko osim vas neće moći da pristupi sadržajima telefona.

Pročitajte i tekst:  Rast prihoda i profita XIAOMI-ja u trećem kvartalu

Kao i kod modela Tesla Smartphone 9.1 i ovde su na raspolaganju Tesla “Premium pogodnosti”. Od Tesla “Servisa na poziv”, preko zakazivanja popravke koja se obavlja za samo sat vremena, do osiguranja za slučaj oštećenja ekrana, izbor Tesla Smartphone-a 6.3 praćen je premium pogodnostima. I ne samo što će korisnici biti sigurni u svoj uređaj, već ove pogodnosti upućuju na zaključak da je i sam proizvođač siguran u njegov vrhunski kvalitet.

Ovaj modele donosi još mnogo drugih prednosti. LDS antena obezbeđuje veću pouzdanost signala i bržu Internet konekciju. Tu je i korisna LED lampica za notifikacije propuštenih poziva, SMS poruka ili novina na društvenim mrežama. Takođe, promena boje na LED indikatoru ukazuje da je telefon napunjen i spreman za upotrebu. Uz to, preinstalirana Swift Key aplikacija olakšava pisanje, jer omogućava prilagođavanje tastature potrebama korisnika.

I tu nije kraj, jer Tesla Smartphone 6.3 dolazi za redizajniranim ikonicama koje unose svežinu u korisnički interfejs čineći ga preglednijim i lepšim, a novi logo još snažnije ističe ime koje ponosno nosimo. Takođe, galerija ovog telefona nudi visokokvalitetne fotografije prirodnih lepota zemlje i regiona, a koje je specijalno za brend Tesla kreirao renomirani fotograf Dušan Stojančević. Pored toga, vrhunski domaći kompozitori kreirali su jedinstvene, zanimljive i dopadljive ringtonove po kojima će telefoni Tesla biti posebno prepoznatljivi.

Osnovne specifikacije:

  • Android 7.0 Nougat
  • Brzi 64-bitni procesor
  • 3GB radne i 32GB interne memorije, uz podršku za memorijsku karticu do čak 64GB
  • Bezbednost na višem nivou – Fingerprint senzor
  • Dual SIM podrška
  • 4G podrška za najbrži prenos podataka
  • Kamere od 13 MP i 5 MP za čuvanje dragocenih trenutaka u visokoj rezoluciji
Pročitajte i tekst:  Philips predstavlja novi poslovni monitor

Tesla Smartphone je danas počeo da se prodaje, a više informacija potražite na sajtu: www.tesla.info.