Tesla Smartphone 9 – Prvi Tesla telefon iz premium klase

Kompanija Comtrade predstavila je svoj premium telefon Tesla Smartphone 9. U ovaj uređaj uloženo je mnogo truda, vremena i znanja, kako bi se dobio vrhunski proizvod sa Full HD ekranom, potpuno metalnim telom i čitačem otisaka prstiju. Telefon poseduje i osmojezgarni procesor, 3 GB RAM-a, 32 GB skladišnog prostora, 13 MP i 8 MP kamere, podršku za dve SIM kartice i 4G vezu.

tesla smartphone 9

Tesla Smartphone 9 poseduje ekran dijagonale 5.2 inča, izrađen u OGS (One Glass Solution) tehnologiji. Uklanjanjem dodatnog sloja stakla i redukovanjem debljine ekrana dobijen je izuzetno jasan prikaz sa smanjenom refleksijom. Ekran poseduje GorillaGlass 3 zaštitu ekrana, a preko njega se dobija i fabrički zalepljena zaštitna folija. Uz plastičnu masku, koja se takođe dobija u kompletu, telefon je potpuno zaštićen od oštećenja.

Zahvaljujući čitaču otiska prsta najnovije generacije i zaštita sadržaja unutar telefona je podignuta na najviši nivo. Otključavanje se ostvaruje posle samo 0.2 sekunde, uz tačnost koja iznosi čak 99.8%. Telefon je veoma tanak, samo 7.1 mm i, za pomenutu veličinu ekrana, izuzetno lagan (samo 129 g). Kućište je napravljeno izjedna, od aluminijumsko-titanijumske legure koja obezbeđuje izuzetnu čvrstoću uređaja.

Početak prodaje Tesla Smartphone 9 zakazan je za 10. jul 2016. godine, a detaljne specifikacije pogledajte na www.tesla.info.

Pročitajte i tekst:  Da li ste znali da je baš ovaj proizvođač pametnih telefona broj jedan u Kini?