Udružili se Honor i Doktor Strejndž

Globalni brend pametnih telefona Honor najavio je danas saradnju sa studijom Marvel (Marvel Studios) na njegovom veoma najavljivanom filmu Doktor Strejndž (Doktor Strange), tokom koje će biti predstavljen savremeni Honor telefon. Partnerstvo će podrazumevati više od samog pojavljivanja uređaja Honor u filmu i uključiće seriju promotivnih onlajn i oflajn kampanja.

honor-i-dr-strejndz

Veza sa Marvelom je poslednja u nizu kreativnih i dinamičkih marketinških inicijativa, posebno krojenih za milenijumce, koje je pokrenuo Honor. Honor sledi odlučno različit pristup tako što koristi prilike da se poveže sa milenijumcima kroz širok spektar partnerstva koji se prostire kroz muziku, film, igrice i ekstremne sportove. Zajednički fokus na emocionalnoj povezanosti kod korisnika i kupaca širom sveta koji oba brenda imaju, čini ovo partnerstvo prirodnim.

“Zaista želimo da oživimo naš brend na način koji će privući milenijumce. Uzbuđeni smo što nam je partner globalni brend kakav je Marvel, koji će inspirisati gledaoce iz čitavog sveta na sličan način kao što Honor teži da osnaži i inspiriše svoje korisnike,” rekao je Stiven Vang, direktor marketinga za Honor.

“Marvel je uzbuđen zbog partnerstva sa brendom Honor,” rekao je Mindi Hamilton, Marvelov viši potpredsednik za globalnu saradnju. “Milenijumci su očigledno naša ciljna demografska grupa i partnerstvo sa brendom Honor omogućava nam da ostanemo na čelu tehnologije i da eksperimentišemo sa pristupima kroz koje možemo da dođemo do njih.”

Pročitajte i tekst:  Da li je ovo neko očekivao? HONOR prvi po prodaji Android mobilnih telefona na tržištu Kine

Doktor Strejndž studija Marvel u kom glavnu ulogu tumači Bendikt Kamberbač, prikazuje priču o svetski poznatom neurohirurgu dr Stivenu Strejndžu koji u svojoj potrazi za izlečenjem nakon strašne saobraćajne nesreće, pronalazi moćnu magiju na misterioznom mestu.

Doktor Strejndž se pojavljuje kao savršeni kandidat za partnerstvo sa brendom Honor. Vrednosti koje ovaj lik predstavlja – odlučnost, hrabrost da sledi svoj put – i posebno odnos koji ima prema tehnologiji, čine ga odgovarajućim ambasadorom za Honor, koji nastoji da osnaži rođene u digitalnoj eri kroz tehnologiju. Marvelov bogat ekosistem živopisnih, tehnološki orijentisanih I inspirativnih likova pokazao se kao savršena pozadina da prikaže Honor tehnologiju koja inspiriše korisnike iz celog sveta da sanjaju velike snove, ostanu mladi u srcu i da budu hrabri, kao što ističe slogan “Za hrabre”.

Honor 8, poslednji istaknuti telefon, kristališe ovu viziju. Sa naprednom dual-lens kamerom, senzorom za otisak prsta sa mogućnošću programiranja Smart Key opcije i premijum dizajnom sloja stakla koje odbija svetlost, pametni telefon proširuje opseg mogućnosti za korisnike. Honor je dostupan u safirno plavoj, biserno beloj i ponoćno crnoj boji.

Doktor Strejndz će biti prikazan u Velikoj Britaniji 25. oktobra, u SAD 4. novembra dok je premijera u Srbiji rezervisana za 2. novembar . Honor će takođe aktivno da promoviše svoje partnerstvo u Rusiji, SAD, Nemačkoj, Velikoj Britaniji, Francuskoj, Italiji, Španiji, Finskoj, Poljskoj, Češkoj, Švedskoj, Srbiji, Maleziji, Ujedinjenim Arapskim Emiratima, Kuvajtu i u Saudijskoj Arabiji.

Pročitajte i tekst:  Kompanija LG predstavila dvostrani digitalni ekran

Uz podršku brenda Honor, premijera na crvenom tepihu sa Honor predstavnicima i zvezdama Doktor Strejndž filma iz studija Marvel, održaće se 20. oktobra, za čim će uslediti događaj “Science of the Marvel Cinematic Universe”, 27. oktobra da proslavi nauku i tehnologiju iza Marvelovog filmskog univerzuma. Brendirana tema za Honor 8 pametni telefon će takođe biti prikazana globalno.

Za više informacija, molimo posetite www.hihonor.com/global/events/doctorstrange.