Umesto pokemona love političare

Motivisana globalnom euforijom oko hvatanja Pokemona, regionalna televizija N1 je došla na ideju da osmisli zabavu za lokalne korisnike, te je uoči vanrednih parlamentarnih izbora u Hrvatskoj ponudila sličnu zabavnu aplikaciju pod nazivom “PolitikoN1 GO”, u kojoj ćete moći da lovite domaće (hrvatske) političare!

PolitikoN1

U ponudi za lov našlo se ukupno 50 političarki i političara, koje treba da ulovite u što većem broju kako bi se što više popeli na statusnoj lestvici. Na samom početku startovaćete kao “opšinski odbornik”, dok nakon 10 ulovljenih političara postajete “gradski odbornik”, a nakon 20 “gradonačelnik”. Najzad kada vaš ulov dostigne brojku od 30 političara ućićete u hrvatski sabor kao “poslanik”, da biste nakon 40 skupljenih “glava” bili nagrađeni titulom “ministra”. Najviši status imaju oni koji uspeju da “ulove sve sa liste”, odnosno svih 50 političara u ponudi – tada postajete “premijer” čime se igra PolitikoN1 GO uspešno završava!

Inače sa političarima nakon što ih “pronađete” možete i da se fotografišete, te da se pohvalite svojim prijateljima na društvenim mrežama, a pored toga kako se navodi, ova igrica može i da vas edukuje. Službeni hashtag aplikacije je #PolitikoN1, a najatraktivnije fotografije će uz dozvolu vlasnika biti objavljene na portalu i na službenoj Facebook stranici PolitikoN1 GO.

Aplikacija je od od utorka, 16. avgusta, dostupna za preuzimanje za sve pametne telefone koji koriste Android operativni sistem. Link za skidanje aplikacije PolitikoN1 GO dostupan je ovde.

Pročitajte i tekst:  Slušalice za deljenje muzike – Maxell Mxh-Hp650 KUMA

Izvor: www.itresenja.com