Umetnost dizajna ,,pametnog” telefona – Honor 8 u plavoj boji

Otkrijte ekskluzivni dizajn telefona Honor 8 u plavoj boji sa dijamantski preciznom estetikom i neverovatnim dvostrukim funkcijama koje ga čine jedinstvenim ,,pametnim“ telefonom.

honor-8-plavi-2

Kao prvi Honor telefon koji poseduje dvostrani 2.5D dizajn stakla, ovaj uređaj ima izgled i osećaj na dodir koji reflektuju eleganciju i lepotu. Jedinstveno staklo sa 15 slojeva sa zadnje strane daje telefonu Honor 8 prelepi svetlosni efekat i boje sa aurora odsjajem.

Dok držite telefon, možete da vidite kako se na njegovoj površini svetlost reflektuje na jedinstveni način, odražavajući viziju naših dizajnera. Honor 8 nema nikakvih rupa ili šrafova na svojoj spoljašnjosti što doprinosi njegovom  uglađenom izgledu. Uređaj ima dijamantski precizne i glatke obline sa aluminijumskom legurom, ultra tanak dizajn maske od 0,4mm,  kao i ultra tanke ivice od 0,4mm i LTPS ekran od 5,2 inča – čime se stvara prelepa vizuelna estetika.

            Kamere od 12MP sa dvostrukim sočivima

Dopustite da Honor 8 bude vaš prozor u svet, sa drugom generacijom kamera od 12MP sa dvostrukim sočivima dizajniranim da slikaju neverovatne fotografije. Sa jednim RGB i jednim monohromnim senzorom, kao i veličinom piksela od 1.25 µm, dvostruka sočiva u Honor 8 hvataju više svetlosti, povećavajući kvalitet slike da bi se dobile živopisne boje i jasniji detalji.

            3D otisak prsta

Uz pomoć naprednog 3D čitača otiska prsta sa dvostrukom funkcijom, Honor 8 redefiniše šta je moguće uraditi sa trenutnim otključavanjem telefona i 3D skeniranjem otiska prsta. Njegov algoritam prepoznavanja otiska 4. nivoa donosi dodatnu sigurnost i pametne odlike koje ga čine preciznijim pri korišćenju.

Pročitajte i tekst:  Honor na Balkan Tube Festivalu

Brzo punjenje baterije

Korišćenjem fabričkog punjača, možete da iskoristite 9V/2A tehnologiju za brzo punjenje i da dostignete bateriju punu 50%  za oko 30 minuta.