Uz Huawei Watch 2 slobodno ostavite telefon kod kuće

Mnogi za pametne satove kažu da su nepotrebni – očigledno nisu koristili neverovatni Huawei Watch 2 – pametni sat koji postavlja nove standarde. On ne samo da nije nepotreban uređaj, već nemerljvo koristan pomoćnik u našim svakodnevnim aktivnostima – od odlaska na posao, preko kupovine, bavljenja sportom, od zabave do odmora. Da li ste spremni da saznate šta sve može da učini za vas?

Huawei Watch 2 će biti dodatak vašem stilu, a ne obrnuto. Bez obzira da li redovno nosite odela ili majicu i farmerke, ili se možda osećate opuštenije u sportskoj odeći, Watch 2 će se savršeno uklopiti u vaš izgled. Ovo nije tipični pametni sat koji samo liči na običan sat. To je pravi sat sa predivnim keramičkim kućištem i elegantnim kožnim kaišem u verziji Classic, uz više boja i stilova koje možete izabrati prema svom ukusu, dok se u sportskoj verziji nudi kvalitetni i udobni plastični kaiš, takođe dostupan u više boja.

Ni baterija nije problem kada je Huawei Watch 2 u pitanju, jer je uspešno eliminisan jedan od najvećih nedostataka ostalih pametnih satova i, zahvaljujući velikoj bateriji i mehanizmima za uštedu energije, Watch 2 može da radi čak dva dana! Pored toga, ukoliko zaboravite svoj punjač kada krenete na duže putovanje, možete da ga prebacite u režim rada običnog sata u kojem uređaj koristi toliko malo energije da može da radi mnogo duže i da, na primer, zadržava funkciju  brojanja koraka.

Pročitajte i tekst:  Idealna ravnoteža između estetike i funkcionalnosti – HONOR Magic V2

Za razliku od mnogih drugih pametnih satova, Watch 2 nije samo dodatak pametnom telefonu već poseduje sopstveni mehanizam za LTE povezivanje zahvaljujući kome možete da pročitate važan mejl u bilo kom trenutku, proverite opcije za prevoz ili vremensku prognozu, pročitate najnovije vesti, čak i da obavljate pozive bilo kada i bilo gde da se nalazite.

Ukoliko su sportske aktivnosti važan deo vašeg nedeljnog programa, Huawei Watch 2 će vas osloboditi nošenja dodatne opreme poput trake za praćenje pulsa, MP3 plejera, telefona za pristup GPS-u i beleženje rastojanja i putanje svog treninga. Ukoliko imate Huawei Watch 2 na ruci budite bez brige – on poseduje integrisani merač pulsa i sve vreme će pratiti vaš puls, ima GPS koji će vam omogućiti da proverite putanju kojom trčite, izmerite rastojanje, brzinu i tempo, i naposletku, na njemu možete da sačuvate MP3 muzičke fajlove koji će vas motivisati i pomoći vam da se opustite.

Sigurno vam se više puta desilo da krenete iz kuće i pitate se da li da ponesete novčanik sa sobom, jer ćete možda usput nešto hteti da kupite? Uz Huawei Watch 2 ne morate da mislite ni o tome! Možete da idete bilo gde i bilo kada, bez potrebe da planirate da li ćete nešto kupiti ili ne, čak i ako ste na plaži i nosite samo svoj kupaći kostim jer uvek možete da platite pomoću aplikacije Android Pay zahvaljujući NFC tehnologiji integrisanoj u telefon.

Pročitajte i tekst:  LG I Infineon predstavljalju LG G8 ThinQ sa prednjom Time-of-Flight kamerom

Huawei Watch 2 nije samo zamena za pametni telefon, već se često pokazuje i kao bolja opcija! Zahvaljujući tome što ispunjava strogu IP68 normu za otpornost, možete da radite bilo šta sa svojim pametnim satom bez brige da će mu se nešto dogoditi. Aktivnosti na plaži, surfovanje, skijanje ili rad u bašti – ne morate da brinete o svojoj opremi, već samo da radite ono što volite.