Uživo iz Amsterdama – LG na sajmu ISE 2018

Na upravo završenom sajmu ISE 2018, održanom od 6. do 9. februara u Amsterdamu, LG Electronics, kao globalni lider u OLED proizvodima predstavio je najnoviji portfolio LG digitalnih ekrana.

Posetioci su mogli da vide futurističke ekrane uključujući transparentni OLED televizor, zatim OLED ekran sa takozvanim „otvorenim ivicama“, OLED video zid, kao i mnoge druge proizvode. Centralni deo LG-ovog štanda bio je transparentni OLED marketinški ekran. Ova jedinstvena tehnologija je posebno impresivna u retail okruženju i umetničkim galerijama, gde proizvodi mogu da budu postavljeni iza ekrana i „pokriveni“ specijalnim video efektima.

Ekrani sa „otvorenim ivicama“ namenjeni su za uklapanje. Više takvih OLED ekrana može da formira jednu veliku sliku ogromne površine i predstavljaju fantastičan marketinški potencijal. I ekrani sa tankim ivicama (koje su praktično nevidljive – tek 0.6 mm) namenjeni su predstavljanju high-end proizvoda. Veliko osvetljenje i kontrast čine ih idealnim za lokacije koje su dobro osvetljene – kao što su recimo izlozi u prodavnicama.

Među ostalim proizvodima koje je LG predstavio bili su 65“ UHD sistem za video konferencije, zatim nagrađivani OLED Wallpaper TV koji pruža  korisnicima dodatan dodir luksuza prilikom boravka u hotelima. A Uz pomoć opcije “Gallery Mode” umetnička dela biće dostupna svakom gostu u udobnosti hotelske sobe, i to uz superiorni kvalitet slike.

 

Pročitajte i tekst:  Honor predstavio svoj novi flegšip model – HONOR 9