Uživo iz Amsterdama – SONY na sajmu ISE 2018

Na upravo završenom sajmu ISE 2018, održanom od 6. do 9. februara u Amsterdamu, kompanija SONY predstavila je tehničke inovacije na polju kolaboracije i komunikacije u poslovnom i obrazovnom sistemu.

Centralni deo štanda zauzimao je “Sony Crystal LED display system“ koji nudi fantastičan kontrast i boje dajući na taj način najbolji kvalitet slike. Zahvaljujući ogromnim dijagonalama prikazuje napredno vizuelno iskustvo koje će pomoći u poslovanju. Pored toga, na sajmu su predstavljena i rešenja za automobilsku industriju, prodavnice, holove u korporativnim zgradama, ali i za zabavne parkove, gejmerska i e-sport okruženja i bioskope najnovije generacije.

Prezentovano je i Sony rešenje pod nazivom “Vision Exchange“, koje predstavlja rešenje za kolaboraciju i koje će pomoći studentima u aktivnom učenju. Ovo dinamičko okruženje na specifičan način povezuje studente i profesore u radne grupe koje će ih inspirisati na razmenu znanja, kreativne dijaloge i kritičko razmišljanje. U korporativnom okruženju Sony se fokusirao na efikasniji rad unutar organizacija, kreirajući radno okruženje koje će obezbediti optimalan tok informacija između zaposlenih. To će se ostvariti predstavljanjem sadržaja na mrežnim ekranima i novom linijom laserskih proizvoda.

Prezentovana je i potpuno nova serija laserskih projektora sa osvetljenjem od čak 12.000 lumena i još mnogo toga zanimljivog, a namenjeno sadašnjim i budućim korisnicima profesionalnih SONY proizvoda i rešenja.

 

Pročitajte i tekst:  Kingston na vrhu liste proizvođača SSD-ova