Vip i Orion promocija

vip-orion-logotipi

Do 30. juna 2016. godine aktuelna je promocija kojom se dobija 10% popusta na Vip i Orion usluge u periodu od 12 meseci. Da bi se ostvario popust potrebno je da se potpiše nov, ili obnovi postojeći ugovor u Vip i Orion prodajnim mestima, nakon čega se dobija vaučer za popust na mesečnu retplatu za oba ugovora. Popust se dobija ukoliko:

  1. Potpišete ugovor za neku od NOVA tarifa u Vip-u (važi i uz NOVA za mlađe od 30 i NOVA za starije tarife) ili za Single, Dual i Triple pakete u Orion Telekomu. Nakon toga ćete na mestu potpisivanja ugovora dobiti vaučer.
  2. Sa tim vaučerom je potrebno da do 30. juna 2016. godine odete i potpišete ugovor kod drugog operatera, nakon čega će vam se aktivirati popust kod oba partnera (Vip i Orion).

Promocija važi do 30.06.2016. uz ugovornu obavezu od 24 meseca kod oba operatera. Popust važi 12 meseci od trenutka aktivacije vaučera. Promocija ne može da se kombinuje sa ostalim aktuelnim promocijama/popustima. Vaučer glasi na ime potpisnika ugovora, ne može da se prenese na treće lice i ne može se unovčiti.

Pročitajte i tekst:  Samsung predstavio marku fotografskih senzora „ISOCELL“