Više nego praktičan – USB Home Charger 2 in 1

Predstavljamo ovaj na prvi pogled jednostavan, ali u osnovi veoma praktični gedžet – T'nB “Home Charger 2 u 1”.

18714chhome21wh-pdt1

Sa zadnje strane se nalazi standardna strujna utičnica, a sa prednje strane možemo priključiti bilo koji uređaj na struju 220W (računar, televizor, lampu ili bilo šta drugo), ali tu su i 2 USB priključka koja služe za punjenje telefona, tablet računara ili bilo kog drugog uređaja koji se puni putem USB-a. Poenta je da nam uz ovaj uređaj više ne trebaju naši standardni punjači za telefone koji zauzimaju puno mesta, već jednostavno telefon priključimo i punimo putem  “Home Charger 2 u 1” uređaja i to istovremeno 2 telefona ili i tablet i telefon (ili bilo koja druga kombinacija). To što nam standardni punjači više ne zauzimaju mesto je prva velika prednost, a druga prednost je što se radi o Ultra brzim USB punjačima. Jačina ovog USB punjača je 2 A, dok su punjači kod većine naših standardnih telefona obično 500 mA, odnosno 4 puta manje, a znamo da jačina struje u ovom slučaju direktno utiče na brzinu punjenja. To konkretno znači da ćemo koristeći ovaj ureređaj telefon napuniti nekoliko puta brže nego sa standardnim punjačem.

U pitanju renomirani francuski proizvođač T’nB, što je na neki način garancija kvaliteta, jer ako želite jedan ovakav uređaj nemojte kupovati neke no-name kineske kopije. S obzirom da priključujemo smart telefone koji nisu jeftini – preporuka je da ne bi trebalo da rizikujemo sa nekim neproverenim uređajima, već da izaberemo neki od ovih uređaja dokazanog kvaliteta.

Pročitajte i tekst:  Nesalomivi HONOR Magic6 Lite

Više informacija na sajtu uvoznika: http://www.dudico.com/auto-tehnika/razno3129/tnb-chhome21wh-2u1-usb-2-punjaca-za-strujno-punjenje/